Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vauvan toppahaalarin merkeistä kysyttävää.

Vierailija

Eli vaihtoehtoina olis tällä hetkellä Polarn o pyretin ja Kappahlin Kaxs mallistoista toppahaalari, jotka molemmat miellyttävät äitin silmää ja ovat käsituntumalla ja silmämääräisesti laadukkaan oloisia. On siis jo ennestään haalari, mutta tuskin kestää mitään ulkoleikkejä polvista jne. Eli onko jompikumpi jo pelkän merkin takia täysin fiasko tai muuten huonoja/hyviä kokemuksia?

Kommentit (9)

Vierailija

Popista ei kokemusta, mutta käsittääkseni ihan laadukasta tavaraa, tosin hintavaa. Kaxs-haalareita ollut kummallakin lapsena parinakin talvena, myös välikausivaatteista kokemusta ja ovat olleet kestäviä + hinta ollut järkevä, kun on saatu -25%.

Vierailija

Kiitokset 1!

2 Niin siis kyseessä 9kk vanha että kyllä se varmaan haluais vähän jo tutkii talven mittaa ympäristöökin ulkona eikä aina istuu rattaissa. Ja se äitiyspakkauksen haalari olis ollu sopiva kesällä..

Vierailija

Ja nykysen haalarin pinta nyt sattuu olemaan todella herkästi hajoavaa ja vauva ei pysty liikkumaan kunnolla siinä isohkon toppauksen takia. Lisää syitä miksi olla ostamatta koko haalaria?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kiitokset 1!

2 Niin siis kyseessä 9kk vanha että kyllä se varmaan haluais vähän jo tutkii talven mittaa ympäristöökin ulkona eikä aina istuu rattaissa. Ja se äitiyspakkauksen haalari olis ollu sopiva kesällä..

Haalarin kanssa konttaaminen on niin kömpelöä ettei sitä kovin kauaa kukaan tuon ikäinen tee.
Istuu tod näk hajareisin ja sohii maata käsillään.
Panosta hyviin tumppuihin. Sellaiset joissa vetska selkäpuolella että helppo auttaa peukku paikoilleen. Pikkulapiolla söhiminen paljon kivempaa kun saa kunnon otteen.

Vierailija

Minusta ne Kax-vaatteet ei ole erityisen laadukkaita. Saumaukset kuluivat puhki nopeasti. Tosin vauvalle varmaan ihan riittävä laatu. Itselläni kokemus parivuotiaan käytöstä.

Vierailija

Olen erikoistunut edullisiin haalareihin. Kaks on ihan jees, tosin materiaali on sen verran jäykkää, että menee pitemmän päälle rikki (kestää hyvin yhden lapsen käytön, mutta toisella on hajonnut). Pitää vettä hyvin.

Mun mielestä paras edullinen haalari n Lassietec. Kestää tosi hyvin useammalla lapsella. Kerran hajosi ekan käytössä, mutta saatiin tehtaalta tilalle uusi ilmaiseksi. Suosittelen!

Vierailija

Meillä suosittu molemmilla lapsilla nykyään popin ulkovaatteita. Kestävät hyvin vettä, erillisiä kuravaatteita ei tarvitse vaikka olisi kuinka märkää. Kestää erittäin hyvin kulutusta ja menee useammalla lapsella. Popin ulkovaatteissa on pienenkin hyvä liikkua.

Kax merkkisistä puvuista ei meillä ole omaa kokemusta, mutta kaveri oli sitä mieltä että ovat ihan hyviä isommilla lapsilla. Ovat ilmeisesti aika jäykät ja sitä myöten hajoaa helposti (esim juurikin polvista, konttaavalla lapsella).

Ja sinulle joka olet sitä mieltä, että vasta 3 vuotias tarvitsee kestävyyttä vaatteissa....ettekö ulkoilleet ennen sitä? Nimenomaan pienihän siellä eniten maassa on, kuluttaa pukua ja tarvitsee kosteudensuojan.

Ihanaa kun ap annat pienokaisen tutkia maailmaa muualtakin kuin rattaista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat