Rupean kasvissyöjäksi auttakaa

Vierailija

Mulla on ainakin kuukauden vanha tosipehmeä avocado jääkaapissa.

Voiko sen syödä, vai mistä tiedän onko se vanhentunut. Hometta ei näy ainakaan ulkoisesti. Olisin lisännyt sen salaattiin, mutta mistä tietää?

 

Kommentit (12)

Vierailija

Halkaiset sen ja jos ei ole hirveästi sitä ruskeaa töhnää siellä niin voi syödä. Parhaimmillaan se on vihreä reunoilta ja keskeltä kellertävä.

Vierailija

Ne ruskeat osat voi kaapia pois jos sitä ei ole paljon. Vähän sama kuin banaani tummuu kypsyessään. Ei se mitään myrkkyä ole jos sitä syö.

Vierailija

öö totanoin. Vihreätä vähäsiä määriä, ruskeahtavaa lähinnä reunoille vähäsen, valkoista pohjalla, kellertävää keskellä, mutta ei toi kyllä normaalilta näytä joka vihreä/tummanvihreä.

Jaa-a

ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
öö totanoin. Vihreätä vähäsiä määriä, ruskeahtavaa lähinnä reunoille vähäsen, valkoista pohjalla, kellertävää keskellä, mutta ei toi kyllä normaalilta näytä joka vihreä/tummanvihreä.

Jaa-a

ap

 

ei normaali, syöntikypsä avocado ole tummanvihreä vaan kellertävä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
öö totanoin. Vihreätä vähäsiä määriä, ruskeahtavaa lähinnä reunoille vähäsen, valkoista pohjalla, kellertävää keskellä, mutta ei toi kyllä normaalilta näytä joka vihreä/tummanvihreä.

Jaa-a

ap

 

ei normaali, syöntikypsä avocado ole tummanvihreä vaan kellertävä.

Puhut pötyä. Vihreä osa on just se ravintorikkain osa. Raaka avokado on vihreä ja alkaa muuttumaan kellertäväksi kypsyessää. Voi syödä vihreän osan jos se on pehmennyt niin että saa vaikka voi veitsellä leikattu helposti. Jos liian raaka niin se on aika sitkeä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
öö totanoin. Vihreätä vähäsiä määriä, ruskeahtavaa lähinnä reunoille vähäsen, valkoista pohjalla, kellertävää keskellä, mutta ei toi kyllä normaalilta näytä joka vihreä/tummanvihreä.

Jaa-a

ap

 

ei normaali, syöntikypsä avocado ole tummanvihreä vaan kellertävä.

Puhut pötyä. Vihreä osa on just se ravintorikkain osa. Raaka avokado on vihreä ja alkaa muuttumaan kellertäväksi kypsyessää. Voi syödä vihreän osan jos se on pehmennyt niin että saa vaikka voi veitsellä leikattu helposti. Jos liian raaka niin se on aika sitkeä.

http://static.makuja.fi/files/articles/1677781.515x325.jpg Niinhän mä sanoin. Vihreä avokado on raaka ja syöntikypsä kellertävä. Toki sen vihreänäkin voi syödä, mutta ei se raakana hyvää ole. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
öö totanoin. Vihreätä vähäsiä määriä, ruskeahtavaa lähinnä reunoille vähäsen, valkoista pohjalla, kellertävää keskellä, mutta ei toi kyllä normaalilta näytä joka vihreä/tummanvihreä.

Jaa-a

ap

 

ei normaali, syöntikypsä avocado ole tummanvihreä vaan kellertävä.

Puhut pötyä. Vihreä osa on just se ravintorikkain osa. Raaka avokado on vihreä ja alkaa muuttumaan kellertäväksi kypsyessää. Voi syödä vihreän osan jos se on pehmennyt niin että saa vaikka voi veitsellä leikattu helposti. Jos liian raaka niin se on aika sitkeä.

http://static.makuja.fi/files/articles/1677781.515x325.jpg Niinhän mä sanoin. Vihreä avokado on raaka ja syöntikypsä kellertävä. Toki sen vihreänäkin voi syödä, mutta ei se raakana hyvää ole. 

Ap:n avokadossa vihreää on vain vähäsen. Mikä siinä eniten huolestutti siis häntä. Vihreä osako? Sehän on just se paras osa. Vain ruskea osa on pilaantunutta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat