Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä vaiheessa ottaa puheeksi, etten halua biologisia lapsia

Vierailija

Oon deittaillut yhtä miestä nyt 4kk höja kummankin puolelta tää on vakavaa. Mulla on 2 vammaista isoveljeä, ja suuri riski, että omista biologisista lapsista voisi tulla vammaisia.

En oo ikinä puhunut tästä kenenkään kanssa...

Kommentit (9)

Vierailija

Kannattaa varmaan aika piakkoin ottaa, ettette ehdi liian paljon kiintymään / rakastumaan toisiinne. Rakkauden huumassa toinen voi ajatella, että ei se haittaa, mutta tulla katumapäälle muutaman vuoden päästä.

Vierailija

Saako kysyä, että millä tavalla ovat vammaisia? Mikä tämän vamman mahdollinen periytymisprosentti on? Haluaisiko biologisia lapsia, jos tätä riskiä ei olisi?

Vierailija

Haluaisitko adoptoida/lahjamunasolun, vai elää lapsettomana? Eiköhän vähitellen olisi aika ottaa asia puheeksi. Toivottavasti löydätte yhteisen sävelen!

Vierailija

Noh, otappa puheeksi jo heti tänään. On meinaan sen verta iso juttu, mutta aloita pehmeesti "mul olis yks pikku jutska mikä sun olis pitänyt tietää jo 4 kk sit" Ensin sillä miesysvälläsi tulee mieleen hiv tmv...

Hanna-Riikka

Jos suhde on jo vakava niin puhuisin pelosta hänen kanssaan. Et voi tietää miehen lapsi toiveista ennen kun kysyt. Sekä voisit puhua lääkärin kanssa onko lapsillasi suurempi vaara kehitysvammaan. Ehkä sellaista ei olekkaan. Toivotan onnea kävi miten kävi 😊

Vierailija

Ehdota miehelle, jos hän haluaisi harrastaa seksiä toisen naisen kanssa. Kerro, että ajattelit adoptoida sen lapsen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat