Täysi mediasota postilakossa! Aseena sairaaloiden postit..

Seuraa 
Liittynyt12.2.2014

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448254645329.html

Ei tätä voisi uskoa, ellei omin silmin olisi työntekijänä nähnyt.

Sunnuntaina tuli Postin ESIMIES/JOHTOTASOLTA käsky, että sairaaloiden postit jätetään seisomaan lajittelukeskukseen. Siitä huolimatta, että ammattiliitto Pau on nimenomaisesti rajannut sairaaloiden KIRJEET (ja laboratoriolähetykset ilman muuta) lakon ulkopuolelle.

Ja halukasta, osaavaa postin omaa työvoimaa tehtävään olisi ollut tarjolla.

Siellä seisoo sitten Pasilan postikeskuksessa HUSin postit, kun työnantaja on julistanut niiden käsittelyn osalta työsulun.

Ja kohta otsikot kirkuvat vastuuttomista lakkolaisista. Todella, todella halpamaisia keinoja on käytössä tällä hetkellä.

Muistakaa, kun luette näitä tulevia lööppejä.

Kommentit (4)

viv010
Seuraa 
Liittynyt12.2.2014

No mennään sinne nollaan edes reilulla pelillä! Voi olla, että jättimäiset yt:t tulee, mutta jätetään jäljelle jääville työntekijöille mahdollisuus elää paikallaan, eikä sosiaaliavulla.

Vierailija

Alkaa ay-liikkeen toiminta näyttää siltä, että ovat suojelemassa työttömien oikeutta pysyä työttöminä. Enkä puhu nyt vain tästä tapauksesta. Kiitos demarit kun autatte ajamaan Suomea alas. Onhan toki tärkeämpää suojella saavutettuja etuja kun yrittää päästä ylös tästä suonsilmästä johon näytämme juuttuneen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat