Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tarkoittaa, jos kuuluu kaikkiin Suomen osuuskauppoihin?

Vierailija

Siis TOK, Elanto ja mitä niitä nyt on muitakin, en muista ulkoa. Lueskelin jotain talousaiheista blogia, jossa bloggaaja kertoi liittyneensä lähes kaikkiin Suomen osuuskauppohin, luetteli siinä oikein kaikki Tampereet ja Kuopiot jne.

Mutta mitä tuollaisella voittaa? Saako hän siis sen oman alueensa osuuskauppabonuksen myös saman summan vaikka sieltä Tampereelta ilman että olisi kyseisen osuuskaupan alueella vilauttanut korttiaan kertaakaan?

En ihan nyt tajunnut pointtia enkä kyllä enää muista blogiakaan...

Kommentit (7)

Vierailija

Ostobonukset saa vain yhdestä paikasta - tosin esimerkiksi minä saan bonukset Pirkanmaan osuuskaupalta, jonka alueella hankin ensimmäisen bonuskorttini, vaikka asun nykyään ihan toisaalla. Osuuksien ostossa on sitä itua, että ne maksavat osinkoa ja ovat täysin riskittömiä sijoituksia, koska osuusmaksun saa takaisin jos joskus haluaa erota. 

Vierailija

Osuusmaksun ylijäämän palautus on se kaipaamasi avainsana.

Viimeaikoina 10% vuotuinen tuotto, edes osakkeet ei pysty samaan.
Bonusta saa vain kerran/yhdestä osuuskunnasta per ostos.

Vierailija

Bonuksia ei saa kuin yhdestä, mutta sen osuusmaksun koron eli tyypillisesti kympin vuodessa saa jokaisesta. Muutama harva on maksanut enemmän kuin kympin ja useampi ei maksa mitään, mutta näistä ei voi olla varma etukäteen, koska riippuu vuoden tuloksesta.

Vierailija

Ahaa no nyt tajuan edes vähän sinnepäin... Kiitos vastanneille! Itse en muista edes s-pankkini tunnuslukua joten ei aavistustakaan millainen summa sinne on kertynyt. Joka kuukausi tulee bonusta alle kympin ja sitten ehkä joskus just tuo palautus (yhdestä osuuskaupasta), mut eipä ole paperilla saldoa näkynyt vuosiin enää...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat