Olette yhtäkkiä maailman ainoa ihminen - mitä tekisitte?

Vierailija

Minä menisin johonkin autokauppaan ja hakisin sieltä jonkun kalliin auton ja lähtisin kaahailemaan. Sen jälkeen menisin etsimään kranaatteja, joita heittäisin rakennusten ikkunoista sisään ja katselisin etäältä kun asunnot ja toimistot räjähtelevät. Sitten menisin ravintolaan kokkaamaan itselleni ruokaa. Kaupasta hakisin ison pussin karkkia jälkiruuaksi. Tuon jälkeen valelisin jonkun ison rakennuksen (esim eduskuntatalon) bensalla ja ihailisin liekkejä. Olisin ennen tuota ehkä hakenut paloauton ja yrittäisin sammuttaa tulipaloa. Sen jälkeen menisin varmaan apteekista hakemaan unilääkkeitä ja menisin hotelliin nukkumaan.

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Ihmettelisin, mitä on tapahtunut. Lukisin kirjoja, kävisin kävelemässä, antaisin lemmikeille ruokaa ja kirjoittaisin päiväkirjaa.

Säilyttäisin mielenterveyteni.

Vierailija

Yrittäisin selvittää, olenko oikeasti ainoa ihminen maapallolla. Todennäköisesti päätyisin narkomaaniksi, alkoholistiksi tai tekemään itsemurhan. Se olisi kamalaa.

Vierailija

Vähänkö olisi kauheaa.. Olisin varmaan todella surullinen ja hämilläni. Ja itkuinenkin. Emmä tiedä, tuntuisi todella pahalta... Varmaan ekana menisin viina kauppaa ja vetäisin överit.. Sit kiertelisin vaatekaupat läpi... Ja lopuksi yrittäisin selvittää miten saisin ihmiset takaisin.

Vierailija

Siis kaikki av-trollaajat katoaisivat? Ei olisi enää ketään täällä aukomassa päätään? Ei olisi enää lassukoita, nais/miesvihaa, suvakki/natsiriehumista, anopeista ja muista sukulaisista tai työkavereista valittamista, ei mitään?????

EEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jossain vaiheessa miettisin av:n ulkopuolista maailmaa sikäli kun shokiltani hengissä selviän.

Vierailija

Ensin varman itkisin ja surisin, sitten hankkisin eläimiä seuraksi. Kissoja ja koiria ainakin. Yrittäisin varmaan etsiä muita ihmisiä?

Kuten tuossa joku kirjoittikin, tekisi varmaan mieli perustaa uusi ihmiskunta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat