Poika varastaa jatkuvasti tytön leluja

Vierailija

Pojalla (5 v) ollut vaikea vaihe päällä jo pitkään. Käy jatkuvasti varkaissa isosiskon (7 v) huoneessa ja leikkii siskon nukeilla omassa huoneessaan. Omia leluja on ihan kylliksi.

 

Ollaan yritetty puhua tästä hänen kanssaan mutta lapsi sulkeutuu eikä suostu kertomaan miksi vie siskon nuket kun omiakin leluja olisi. Kuinka lapsen saisi ymmärtämään ettei voi toimia näin?

 

P.S Ennen kuin joku tulee ilkkumaan, ollaan ihan normaali ydinperhe ja mies on pojalle miehen mallina.

Kommentit (11)

Vierailija

No ostakaa sille pojalle nukkeja, kun niistä tuntuu tykkäävän?
Todennäköisesti tyrkytätte hänelle nyt pelkkiä "poikien leluja". Typerää, antakaa lapsen leikkiä sellaisilla asioilla jotka itseään miellyttävät.
Tuolla opetatte hänelle ainoastaan, ettei saa olla oma itsensä, vaan pitää alistua johonkin muottiin.

Vierailija

Kannattaisko hankkia pojalle oma nukke jos hänellä ei sellaista ole? Siis jos nukke nyt kiinnostaa eikä kyse ole vain siitä että haluaa viedä siskon lelut...

Vierailija

Kai pojalta on kysytty, halussko nuken ja jos on halunnut niin se on pistetty mieleen synttäri-/joululahjatoiveena? Vai onko hänellä omat nuket, mutta varastaa silti?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Huono provo. Liian paljon hoet tota nukkea. Ens kerralla hiukan paremmin.

Mitä sitten pitäisi sanoa? Jos veisi vain jotain pehmoleluja tai sellaisia, voisin sanoa tiukemmin kun kyse olisi pelkästä varastamisesta. Mutta kun nykyään tämä pakkosukupuolineutraalius on niin in, pelkään että joku päiväkotitäti tekee seuraavaksi jonkun lasun kun pojan ei anneta leikkiä niillä saamarin nukeilla.

Ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kannattaisko hankkia pojalle oma nukke jos hänellä ei sellaista ole? Siis jos nukke nyt kiinnostaa eikä kyse ole vain siitä että haluaa viedä siskon lelut...

No se tässä juuri on että ikinä ei ole omaa nukkea pyytänyt. En tiedä mistä on edes keksinyt tämän nukkeleikin, voi olla että on päiväkodissa tykästynyt.

Mutta kun on pojalta kysytty että miksi toimii näin, ei ole sanonut että haluaisi oman nuken. Menee vain vaikeaksi eikä vastaa kunnolla.

En haluaisi ostaa kallista nukkea pojalle jos kyse ei ole oikeasti siitä nukesta. Jää sitten joku mieluisa lahja saamatta kun ei meillä rahaa ihan älyttömiin lahjuksiin ole.

Ap

Vierailija

No voi luoja. Osta joku halpa, alle kympillä saa ihan tavallisen vauvanuken. Ehkä ei kehtaa/uskalla sanoa että haluaa nuken, luulee että pidätte sitä vääränä, että tykkää nukeista?

Vierailija

Kysyt pojalta, haluaisiko tämä ihan oman nuken. Tai sitten molempien lasten kaikki lelut laitetaan samaan paikkaan ja molemmat saavat leikkiä kaikilla?

Vierailija

Miksi teillä on eroteltu lelut noin? Kasvatatte pojan ihan kieroon, että onnea vaan. Hänestä tulee juuri niitä tapauksia, joilta vaaditaan jotain miehistä menestymistä ja sitten kun päässä alkaa vipata, niin ei hae apua ajoissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat