Auttakaa nettideittailussa, protokollakysymys

Vierailija

Nuo sivustot, joissa tehdään profiili ja sitten näkee ketkä ovat katsoneet omaa profiilia: jos mies näkee minun katsoneen hänen profiiliaan, mutta en ole laittanut hänelle viestiä, tulkitaanko tämä yleensä niin että en pitänyt näkemästäni? Vai niin, että olen ollut ainakin hieman kiinnostunut ko. miehestä?

Mielellään toivon vastauksia erityisesti miehiltä.

Kommentit (7)

Vierailija

Useimmilla nettideittisaiteilla saat paljon viestejä systeemistä, että nämä ja nämä ovat kiinnostuneita profiilistasi. Jotta sinä voisit vastata niihin automaatin feikkiviesteihin, sinun pitääkin ostaa maksullinen 3kk pakettisopimus. Jos sopimuksessa luvataan, että saat vaikka viiden sinulle sopivan ihmisen kuvan joka päivä, niin aivan varmasti tupakoimatonta pääkaupunkiseutulaista etsivälle tulee kuvia lappalaisista tupakanpolttajista.

Vierailija

Yleisesti ottaen voisi ajatella, että olit alustavasti kiinnostunut, mutta et kuitenkaan niin kiinnostunut, että haluaisit asialle tehdä jotain.

Käytännössä kuitenkin miehet saavat naisilta erittäin harvoin aloitusviestejä, eli todennäköisimmin mies ei noteeraa asiaa millään tavalla. Naiset voivat helposti ylianalysoida tuollaista "profiiliflirttiä", mutta mies ei asiaa välttämättä edes huomaa - käyhän hän itsekin tyypillisesti kurkkaamassa parikymmentä profiilia ihan vaan uteliaisuuttaan.

Rivien välistä luin viestistäsi myös kysymyksen. Eli jos olet miehestä kiinnostunut, niin laita hyvä ihminen ihmeessä sitä viestiä! Mies nimittäin ei missään nimessä koe profiilissaan käyntiä sinun osaltasi aloitteeksi.

Vierailija

Juu. Kyllähän nyt jokaisen pitäisi tajuta ettei profiilissa vierailu ole mikään aloite. Ole erilainen kuin muut naiset ja laita viestiä. Mies yllättyy takuulla positiivisesti, kun tajuaa että löysi aloitekykyisen naisen.

Mutta jos et ole aidosti aloitekykyinen, niin tietenkin jatkat "flirttailua", käymällä joskus vielä uudestaankin kurkkaamassa miehen profiilia. Sitten kun mies joskus lopulta tajuaa flirttisi ja lähettää sinulle viestiin, voit leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa, kun et vastaa siihen.

Kaikki nettipalstojen miehet ovat ajatustenlukijoita ja ymmärtävät tämän vastaamattomuuden seurauksena laittaa uuden viestin, johon voit sitten jo vastata, mutta muista olla hieman viileä. Älä missään tapauksessa sisällytä vastaukseesi useampaa kuin yksi lause. Se lause saa päättyä hymiöön vain siinä tapauksessa että korostat jotain hyvää puoltasi lauseessa. Älä kehu miestä vielä tässä viestissä, tai muutenkaan osoita mitään mielenkiintoa miestä kohtaan. Jos mies muutaman tälläisen viestin vaihdon jälkeen on osoittanut olevansa arvoisesi ja ehdottaa treffejä, tulee sinun olla erityisen kiireinen juuri ehdotettuna aikana. Parin ehdotuksen jälkeen voit ikään kuin ohimennen suostua käymään jossain kahvilla, mutta vain pikaisesti.

Kahvittelun lomassa sitten kirjoittelet tai olet kirjoittelevinasi puhelimella viestejä jollekin ystävällesi ja vielä parempi jos saat sovittua että joku ystäväsi soittaa sinulle kesken treffien. Älä kumminkaan venytä puhelun kestoa yli tuntiin, koska sitkeinkin mies luovuttaa tavallisesti jossain 50 minuutin kohdalla.

Kahvittelun päätteeksi huomaat treffien onnistuneen, jos mies alkaa olla siinä pisteessä että melkein luovuttaisi suhteesi, muttei ole vielä ihan luovuttanut. Jos mies ehdottaa uusia treffejä, älä sovi suoraan mitään tiettyä päivää. Voit sopia treffit "parin viikon" päähän, tai "katsotaan sitten".

Nuo vastaukset tarkoittaa miehelle että kannattaa ottaa yhteyttä ja jos mies tajuaa nettitreffailun etiketistä jotain hän myös ottaa yhteyttä. Taas pitää muistaa torjua ensimmäinen ehdotus ajankohdaksi. Jos mies vielä ehdottaa toista ajankohtaa on mies selvästi epätoivoinen. Sano ettet olekaan valmis suhteeseen ja käske miestä olla ottamatta yhteyttä.

Voit tehdä näin, koska tänä aikana olet saanut treffipalstalla jo tuhat uutta viestiä, joista voit vain valita parhaimman ja alkaa oikeasti panostamaan siihen.

Siinä pikainen oppitunti nettitreffailun maailmaan.

Vierailija

Niin.

Nettideittailu on minulle uutta. Olen tässä hetken sitä kokeillut, ja toiminut kuten normaalisti tosielämässäkin tekisin. Esim. saatuani viestin mieheltä, kävin katsomassa hänen profiiliaan ja todettuani että emme sovi toisillemme, vastasin viestiin kohteliaasti ja kerroin tämän. Kehuin hänen seikkaperäisesti kirjoitettua esittelytekstiään selkeäksi ja sellaiseksi, josta tulee hyvä kuva siitä, millaista naista hän on etsimässä. Lisäksi toivotin onnea kumppanin etsintään.

Ja mitä tästä seurasi? No tietenkin se, että mies spämmää nyt inboxini täyteen viestejä, joita en ole enää parin jälkeen käynyt lukemassa, koska en ole edelleenkään kiinnostunut miehestä ja kerroin sen hänelle jo.

Toisin sanoen totesin, että netissä on selvästi eri protokolla kuin livenä. Ei olisi pitänyt varmaan vastata tuon miekkosen viestiin mitään, tai vastauksen olisi pitänyt vastata lyhyt ja nuiva. Normaali, ystävällinen vastaus ilmeisesti viestitti miehelle, että olen kuitenkin kiinnostunut jollakin tasolla ja minuun kannattaa tuhlata hirmuiset määrät ruutia.

Tuon tapauksen jälkeen en ole enää vastannut viesteihin, joita saan epäkiinnostavilta miehiltä. Palstoilla miehet valittavat kun naiset eivät vastaa. En halua olla tyly, mutta en myöskään suostu ahdistelun kohteeksi. En selvästikään osaa tätä peliä, ja koen hyötyväni kokeneempien neuvoista. Tai ehkä tässä ei vain ole sellaista tapaa toimia, joka olisi kaikille osapuolille mieleinen.

ap

Vierailija

Ei ole epätavallista, että löydät ääliön netistä. Se, päätteletkö tuon olevan laajempi ilmiö, on oma asiasi. En ole jatkanut koskaan viestittelyä kieltävän vastauksen jälkeen. Saatko estettyä viestit sen jälkeen, kun olet laittanut kielteisen vastauksen?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat