Mistä muotoonleikattu pöytälevy??

Vierailija

Otsikossahan se tulikin: haluaisin hieman kaarevareunaisen harmaan pöydän(/pöytälevyn), jollaista en ole löytänyt. Puusepät näyttävät ihannoivan vain jotain todella hienoja puulajeja ja virityksiä yms, joten en edes kehtaa heiltä kysyä, voisiko jostain mdf-levystä saada leikattua tälläisen levyn.... Eli tietääkö joku paikan, joka tekisi tälläisiä "hanttihommia", joissa glamuuri on kaukana? :) Hinta saisi olla suht alhainen toki myös.

Kommentit (6)

Vierailija

Kyllä ne puusepänliikkeessä leikkaa sen sulle mistä materiaalista itse haluat.

Muuten, saattaisit saada neuvoja, jos ylipäätään kertoisit, missä päin maatamme asustelet:)

Vierailija

Kyllä minäkin suosittelen puuseppää. Miksi et halua hyvästä puusta tehtyä pöytää, sehän kestää vuosikymmeniä ja tulee vuosien saatossa liki ilmaiseksi? Lisäksi lapsesi voisivat periä sinulta hyvän pöydän. 

Oletko ollut yhteydessä oman paikkakuntasi ammatti- tai ammattikorkeakouluihin? Oppilastyönä voisit saada tuon tehtyä. 

Vierailija

Ota selvää työttömien orjahikipajoist.. höm, siis kuntouttavista työtoimintapajoista, se on eri asia onko siellä ketään joka oikeasti osaa tehdä sellaisen kuin haluat. Käy kuitenkin kysymässä.

Ota kuitenkin selvää hinnoista mitä maksaa mdf-levystä tehty verrattuna puusta tehtyyn, ei välttämättä ole mikään iso hintaero. Itse teetätin hyllyn, yllättäen puusta tehty tuli halvemmaksi.

Vierailija

Hupsista juu, eli pääkaupunkiseudulla asustelen.
Pitää kysellä, katselin vain Helsingin puuseppien sivuja ja kaikilla on mitä hienoimpia kalusteita siellä. Joten tuollainen "leikkaatko tämän vähän kaarevaksi suorakaiteen tapaiseksi" tuntuu jotenkin kömpelöltä....

Osaako joku hintaluokista sanoa mitään? Missän kun ei mainita ovatko hinnat satasia vai peräti tonneja?

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat