Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aprikoosi-valkosuklaakonvehti

Vierailija

Tein jonain jouluna kuivatuista aprikooseista ja Pandan valkosuklaasta "konvehteja". Aprikoosit pilkottiin sulatetun suklaan sekaan, MUTTA tulikohan tähän jotain muita aineksia? Montaa ainesta ei ollut ja hyvää tuli, mutta voiko onnistua ihan vaan noita kahta sekoittamalla?

Kommentit (8)

Vierailija

Osaako kukaan auttaa uusavutonta?

Reseptiä en googlaamalla löydä. Se saattoi olla ihan vaan jossain lehdessä olevassa mainoksessa tms.

Vierailija

Luota aprikooseja pieni hetki ja sekoita suklaaseen. Tai tarjoa kulhossa erillään ja nauti likööriä kera.

Vierailija

Jostain syystä olen varma joistain asioista. Tuota liotusta en ole tehnyt, joten en tee nytkään. Pilkkominenkin sujuu paremmin, kun ei ole aivan vetelää tahnaa se aprikoosi.

Voin lisääminen kuulostaa jo loogisemmalta, mutta sitäkään en muista vanhastaan.

Silti muistaisin, että kolmas ainesosa oli. Mutta nyt tein yhden konvehdin kokeeksi ihan vaan pelkästään aprikoosia ja suklaata sekoittamalla. Katsotaan, miten käy

Vierailija

En ole juuri tuollaisia konvehteja tehnyt, mutta näin näppituntumalta arvelisin että se kolmas ainesosa on ollut joko kerma/ranskankerma (massan pehmentämiseksi) tai jokin makua antava aine, kuten sitruslikööri, pähkinärouhe, marsipaani tai manteliesanssi. Kuulostaako mikään näistä tutulta?

Vierailija

Pähkinät tai riisimurot tms. tuntuisi osuvimmalta. Ajattelin jotain niistä kokeilla myös. Tehtiin lasten hoitajille, ei montaa syöty itse, mutta hekin tykkäsivät. Nyt vaan on vuosia liikaa välissä, ettei enää muista. 

No, nyt tehdään uudenlaisia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat