Haluttomuuden parantaminen - mahdollista vai mahdotonta?

Seuraa 
Liittynyt14.11.2015

Nyt on katseltu haluttomuutta naisen ja miehen näkökulmasta. Keskustelupalstoja lukiessa voisi todeta, että haluttomuus on parisuhteessa aina sen toisen osapuolen syy - itsestä on vaikea vikaa löytää. Nainen ei anna, ei kiinnosta - mies ei enää halua, läheisyyttä ja huomiota ei enää tule. Joskus sitä saa säälistä ja painostamalla - no, sitten valitetaan seksin laadusta. Mihin on kadonnut se heti valmis prinsessa tai jalat alta vievä casanova?

Miten haluttomuudesta pääsee eroon, vai pääseekö.
Lue lisää täältä: Nyt on katseltu haluttomuutta naisen ja miehen näkökulmasta. Keskustelupalstoja lukiessa voisi todeta, että haluttomuus on parisuhteessa aina sen toisen osapuolen syy - itsestä on vaikea vikaa löytää. Nainen ei anna, ei kiinnosta - mies ei enää halua, läheisyyttä ja huomiota ei enää tule. Joskus sitä saa säälistä ja painostamalla - no, sitten valitetaan seksin laadusta. Mihin on kadonnut se heti valmis prinsessa tai jalat alta vievä casanova?

Voiko haluttomuudesta päästä eroon ja jos voi niin miten?
Lue koko tarina täältä ja ota kantaa täällä tai blogissa:
http://jalkojenvalista.blogspot.fi/2015/11/haluttomuuden-parantaminen-ma...

T. JV / Pari

Kommentit (1)

Bodypuikkonen

Pikakurssi menee siten että ilmoittaa hakevansa seksin muualta, jos sekään ei auta niin pitää toteuttaa.   Kyllä se NIIN hyvältä sitten tuntuu kotona, kun on reilusti kerrottuaan käynyt vieraissa. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat