Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Bloggaajien kirjadiilit ja muut vastaavat

Vierailija

Mietin vain, että tuliko Sara Karlssonin elämäntaito(?)-oppaasta ikinä mitään? Entä onko sen Hiippariaktivisti-Heidin kirjaa vieläkään julkaistu?

Mitä tapahtui KPE-Annen kirjalle, aika vähin äänin se taisi kadota kun ei blogissakaan siitä mitään näkynyt? Entä Annen kolumni siinä sisustuslehdessä, mihin se katosi?

Jotenkin tuntuu siltä, että aina kun bloggaaja julistaa kirjoittavansa kirjan, siitä ei lopulta tulekaan mitään. Sama ulkomailla.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En ole kuullutkaan aloitusviestin bloggaajista. 

Kyllä niistä on ainakin aiemmin täällä paljon puhuttu? Tuolla Hiippariaktivistilla kait oli jokin eriniminen blogi joskus. KPE on Kaunis pieni elämä, joka on bloginakin aika lailla hiipunut.

Sara Karlsson bloggasi aikoinaan Sara K -nimellä muistaakseni Trendille. Oli sellaista pikkuisen raivostuttavaa Secret-henkistä settiä, että luot oman todellisuutesi, sairaus ja masennus on valinta, ja sitä rataa. Kuitenkin lukijoiden mielestä teksti oli aina oih niin ihanaa ja oivaltavaa, tuli ihan tippa silmään <3

Vierailija

Sen Kalastajan vaimon kirjan näin kirjakaupassa, jotain neuleohjeita oli ja asukuvia. Monet ruokabloggaajat ovat tehneet kirjoja, tai ainakin olleet mukana tekemässä kirjoja. Harvalla niissä on mitään omia ruokaohjeita. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hiippariaktivisti: http://finnlectura.fi/kerran/[/quote]

Heidi Nummi on juonut shamaanin tarjoamaa verta mongo­lialaisessa jurtassa, ulvonut profeetan kanssa siperialaisen sillan alla, ollut vapaaehtoisena kiinalaisten homojen seksi­lelutyöpajassa, laskenut rottia vietnamilaisessa slummissa, livahtanut rajan yli Pohjois-Koreaan ja seurannut kamelin jälkiä Gobin autiomaassa.

Just. Ja paljonkohan tästä olikaan totta?

Vierailija

Kotiliesi-blogin  Wilhelmiina julkaisi käsityökirjan (blogia ei taida enää olla) Samoin "eniten vituttaa kaikki"-bloggaajat, Miina Supinen on tainnut julkaista jo useammankin. Tietysti Kinuskikissa ja Hellapoliisi, Hannag (no hänellä nykyään oma kustantamo, niin diilejä ei enää tarvitse). Sitten se Henna Helmi Heinonen, jolla ei ollut kirjadiiliä siinä vaiheessa kun alkoi bloggaamaan. Nuo nyt ensimmäisinä tulivat mieleen.

Sitten oli se musa mamma joka teki keitto kirjaa, mutta sen varaan en kyllä paljon laske :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat