Minusta naamioitumiskiellosta täytyisi pitää kiinni.

Vierailija

Laissahan on, että julkisella paikalla ei saa esiintyä naamioituneena. Haluaisin, että tästä alettaisiin pitää tarkemmin kiinni. Siis pitäisi olla niin, että kasvot.peittävää asua ei saa käyttää. Nyt terroritekojen jälkeen sellaiset asut on alkaneet pelottaa.

Kommentit (4)

Vierailija

Miten minusta tuntuu että jos Rajat kiinni-mielenosoittajat olisivat naamioituneet niin asiaan olisi puututtu. Rajat auki-anarkistit saivat ihan rauhassa peittää kasvonsa ja vasta aggressiivisimmat poliisiautojen potkijat/riidanhaastajat otettiin talteen. Joukossa varmasti oli paljon mamuja, niinhän oli Tervetuloa-piknikeilläkin.

Ehdottomasti pitäisi kieltää tuo kasvojen peitto myös uskonnollisista syistä kuten monissa maissa on jo tehty. Suomella on Euroopan laiskimmat päättäjät.

Vierailija

Täältä sensuroidaan kaikki asiallisetkin kommentit, mutta yritetään vielä kerran. Katsokaa vaikkapa "rajat kiinni" mielenosoitusta ja pankaa merkille, kummalla puolella poliisiriviä naamioituneet henkilöt ovat. Katsokaa myös, kumpaan suuntaan poliisit ovat. Ehkä siitä voi päätellä varovasti jotain.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat