Miksi perheelliset naiset "huoraavat" työpaikoilla?

Vierailija

Niin miksi? Kuolataan, flirttaillaan, yritetään iskeä, puukotetaan kiilaa miesten välisiin suhteisiin, jne, jne. Ja melkein kaikki ovat perheellisiä, jotka tätä tekevät.
Tässähän tämä vuodatus, todista vääräksi jos pystyt.

Kommentit (11)

Vierailija

Haha. Ap nauraa ja todistaa samalla todeksi väitteen. Tämä on muuten itse koettua, ja useamman kerran, todisteita olen pureskellut ja niellyt joten ei ole enää esittää. Mutta vannon kautta kiven ja kannon...

ap

Vierailija

Flirttailu on täysin eri asia kuin huoraaminen. Kuolaaminenkaan ei ole varsinaisesti huorausta. Ihmisille voi tulla ihastuksia koko elämän ajan, vaikka olisikin parisuhteessa. Menevät ohi aikanaan. Ihan luonnollista että osa ihastuksista olisi juurikin työpaikalla, koska siellä vietetään tosi paljon aikaa.

Vierailija

Niin, naiset on olevinaan niin hyveellisiä, mutta bitch paljastuu aika piean. Kulli halutaan varastaa vain ilkeyttään sille toiselle naiselle eli sairasta vallankäyttöä, joka johtuu huonosta itsetuntemuksesta ja peloista.

tyhmä_naikkonen

Se vaikuttaa myös vähemmän perheellisen epätoivoisen yrittäjän tavalta yrittää saada seuraa.

AIwan turhaan muuten yrittää huudella matkan päästä uudesta seurasta, kun naikkosta ole edes kysytty seuraksi.

Vierailija

Naiset ovat nykyään kauhean epäluotettavia ja pettävät heti tilaisuuden tullen. Kolmelta miespuoliselta kaveriltani päättyi kaikilta avioliitto siihen, kun vaimo petti. Kahden jälkimmäisen tapauksessa vaimot pettivät miehiään melkein yhtäaikaa samaan ajankohtaan, tapauksilla ei minkäänlaista yhteyttä toisiinsa. Miten naisista on nykyään tullut noin kauhean epäluotettavia?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi perheelliset miehet huoraavat työpaikoilla?

Näin tekevät,  vonkaavat, vahtaavat, katsovat tissejä ja peffaa, tekevät asiaa työpöydän viereen, ovat ilmeisesti jatkuvassa puutteessa, kertovat rasvasia juttuja,jne. Aivan mahdottomia!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat