Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pesuhuoneen remontti tehty väärin! Neuvoja?

Vierailija

Pesuhuone rempattu 03 ja nyt selvis kuntotarkastuksessa että ammattimiehet on jättänyt a) kaivon/viemärin uusimatta ja toiseks ei oo tehnyt siitä tiivistä! Eli vedet menee betonilattiaan..:( Kuntotarkastaja sano että sitä ei saa tiiviiks enään ennen kun remppaa koko ph mut pitääkö tuo paikkansa? Tuntuu oudolta et kun kaikki muu on tehty ph viimeisen päälle niin yks viemäri voi pilata koko ph.:(

Kommentit (9)

Paraskin neuvomaan

Avaamalla lattiakaivon reunat se vaurion laajuus selviää, eihän se kaikki vesi kuitenkaan sinne laattaan ole mennyt.

Vierailija

Voi uusia vain lattian. Jos taloyhtiö niin kuuluu taloyhtiölle maksaa remppa (isännöitsijän pitää tarkastaa remppa ja hyväksyä se joten ei ole vastuullanne). Mutta jos oma kämppä niin uusii vain lattian.

Vierailija

Nyt katottiin vaan mittarilla ja pesuhuone oli kuiva vaikka suihkua oli katottu. Kuulemma jos suihkua käyttäys useammin saattais alkaa laattakin kostua. Muutakun se että laatat kupruilee onko muuta haittaa? eihän betoni voi homehtua? eikö viemäri saa muka tiivistettyä mitenkään että sieltä ei näy se betonilaatta?

Vierailija

Meillä 25 v vanha alkuperäinen kylppäri eikä mitään vesierityksiä ja 5 hlöä eli vedenkulutus rajua eikä vieläkään haise home kylppärissä.. itse käyttäisin vaan jos ei kerran kosteutta löytynyt tarkastuksessa. Miksi mittaajat tuli?

Vierailija

Tää oli siis kuntotarkastus ja me ollaan ehkä tulevat ostajat. Siks haluun tätä selvittää, että kannattaako ostaa kun taloon on tulossa muutama muu iso remppa nin ois kiva ettei kaikki tulis kerralla.. Kai sitä vois vaan käyttää, mut nyt vedenkulutus lisääntyy huomattavasti kun taloon muuttaa isompi perhe. Ja se kuntotarkastaja, vaan sano et nyt jo on muutama laatta tavallaan löysä, vaikka ei painattaessa liikkunu. Ja sano et koko pesuhuone pitää uusia että saa sen viemärin tiivitettyä jos alkaa kosteutta kertyä betonilaattaan. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos vesi menee betonilattiaan onko siitä muuta haittaa kun et laatat kupruilee-?

No se betonilaatta imee aika tavalla vettä ja niiden erilaisten pintamateriaalien alle alkaa tulla hometta! Kannattaa ilman muuta korjuuttaa! Saako rempan kustannuksen verran alennusta hintaan? Voiko vaatia myyjää tekemään sen? Ilmeisesti yksityinen omakotitalo, joten mitään yhtiötä, jolle korjaus kuuluisi, ei ole? Laattoja voi aina olla irti, ns. kopulaattoja. Laattojen saumathan eivät ole vesitiiviit, vaan niistä menee vettä alle ja siksi se kosteussulku pitää olla! Aikapommi kyseessä, jos ei korjaa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat