Facebookin kirppisryhmät

Vierailija

Alkanut ärsyttää nää mammojen ostoilmotukset.
"Tarjotkaa tuplarattaita kirppishinnoin!" Ja joku tarjosi uudenveroisia Carenan tuplia (jotka olivat ostajalle ykkösvaihtoehdot) 100€, olivat kuulemma liian kalliit. Ja tänään joku halusi kirppishinnoin Manducaa..

Ärsyttää nimenomaan se, että odotetaan, että joku muu ostaa kalliilla tuotteen x ja myy heille pilkkahintaan. Ja tietenkään ei pidä ihan älyttömiäkään pyytää, mutta ei todellakaan pilkkahintaankaan myydä.

Kommentit (6)

Vierailija

Mua ärsyttää eniten ne helvetinmoiset säännöt! Ei niistä saatanan kansioista kukaan kato mitään ostettavaa! Mikä siinä olisi niin kauheaa että sinne ryhmään saisi vaan laittaa seinälle että tämmösiä on myynnissä kuka ostaa? Ei kun pitää olla kansiossa ja vieläpä oikeassa kansiossa, ja sitten saa kommenttiin laittaa jotain että se tulee seinälle, mutta vaan kolme juttua päivässä ja samaa juttua saa nostaa vaan kerran kaks kertaa viikossa.... mitä vittua?!?! JA sitten se kaupantekokin on määritelty tarkasti, ja auta armias jos teet vastoin sääntöjä!

Vierailija

Samaa miettinyt. Nämä ilmoittajat voisivat miettiä, myisivätkö satoja euroja maksaneet rattaat pilkkahintaan. Oma vastaukseni on, että mielummin lahjoitan ne lähipiiriin tai ihmiselle, jolla taloudellisesti tiukkaa. Jostain syystä ärsyynnyn tuosta asenteesta, että meille kaikki heti mahdollisimman kallis halvalla.

Vierailija

Joo ne säännöt! En edes ala avautumaan,nousee verenpaine turhan korkealle. Tuo nähty niin monesti että liiat säännöt ja ylläpidon joka asiaan takertuminen tappaa koko kirpparin. Kuulun muutamaan ryhmään, joiden ainoa sääntö on olla mukava muille. Toimii! Noilla kirppareilla tavara liikkuu, asioista puhutaan ja jokainen osaa niitä käyttää.

Vierailija

Tai sitten Roskalava-palstat, jossa on kaikki ilmaista mutta myös täynnä "otetaan vastaan Aarikan/ Artekin huonekaluja ja Iittalan laseja. Harmaa aito 100% villamatto 4cm nukalla tarvitaan myös"

Ja sitten osa tavaran antajista.... 6kk vanha divaanisohva ilmaiseksi kunhan haet 2h kuluessa. Tai upouudet sitä-tätä-tota tarpeettomina. Eipä sitten käy tuolla kirppispalstoilla kauppa kun kaiken saa loppujen lopuksi ilmaiseksi kun tarpeeksi kauan jaksaa kytätä. Mitään parempaa on turha toivo edes yrittää saada kun osa porukkaa päivystää koko ajan ja varaa kaiken. Jotain kertonee se että pahimmissa tapauksissa on ollut 30+ varaajaa alle 10:ssä minuutissa; se jo kertoo että joku varmaan olisi maksanutkin jotain. Minusta ehjällä tavaralla on aina joku arvo; edes sitten se kaatopaikkamaksun kilohinta.

Vierailija

Mä en taas ymmärrä mikä ongelma on laittaa niitä kuvia sinne kansioihin? Olen parilla "seinäkirpparillakin" ja siellä on ihan mahdoton etsiä mitään; ei löydy millään hakusanolla ja jos ei lastenvaatteet kiinnosta, niin joudut hyppäämään  yli 99% ilmoistuksista. Kansioista on paljon helpompi etsiä ja löydän ne sekä tabletilla että puhelimellakin

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat