Mistä tunnistaa taitavan provoilijan?

Vierailija

Joskushan aloitus voi olla provo ,vaikka sitä ei tunnistettaisi.

Kommentit (8)

Vierailija

Taitavaa varmaan ei just tunnista kovin helposti. Varmaan se on sellainen, joka onnistuu samaan aikaan olemaan tarpeeksi uskottava ja tarpeeksi jännä tai muuten koukuttava.

Vierailija

Tunnistaminen voi olla hankalaa. Sellainen on yleensä hyvin suunniteltu ja kirjoitettu ja provoilija jaksaa panostaa aloituksen lisäksi myös komentteihin. Joskus taitavissakin provoissa voi kuitenkin olla ripaus totta. :)

Vierailija

Sen tunnistaa parhaite irc, ihminen joka ei pysty vuorovaikutteiseen keskusteluun ja siksi kykenee todella ilman rajoja oleviin tapoihin mikäli edes vähän krititisoi häntä.

Eli provoilu ei ole, siinä nerkityksessä mitä sillä alunperin tarkoitettiin, todellakaan tervejärkisen hommaa. Millainen ihminen sa kiksinsä mm. siitäettä on istuu hermostuttamaan toisen keksityilä mielipiteillään. Lt ,ielummin saavatkin pysyä sellaiset sivistymättömät kiusaajat. Tiedän joitakin tapauksia, jotka istuivat untokausia päivässä netin ääressä vain miot trollaten. Sittten näitä tilanteitaytiin läpi toisen trollaajan kanssa puhelimessa vielä. Voin sanoa että aellainen on julma kumppani, joka kostaa eronkin keskustelupalstoilta oppimillan keinoilla. Miellänk mäkisi sellaiset ihmiset hakemassa itselleen apua vaikka terveyskeskuksissa. Ne onl myös samoja kui ne, jotka nauraa aidosti toisten vahingoille tai jopa sairauksille. Sellaisen suusta ei ole hatvinaista kuulla kui ka muut ihmiset onpaskasakkia.98

Vierailija

Usein täällä kukkahatut huutavat naamat punaisena provoa, vaikka asia on täysin totta. Ollaan vaan niin mustavalkoisia, eikä käsitetä sitä, että jotkut toimivat eri tavalla kuin itse. Moni hyvä keskustelu menee tämän takia pilalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat