Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko Jumalan haastaa oikeuteen? Mielestäni minulla on siihen pätevä syy

Vierailija

Koen että Jumala rikkoo oikeuttani yksityisyyteen. Hän seuraa minua jatkuvasti silmä kovana - haluan olla rauhassa! Mitä Suomen oikeuslaitos sanoo tähän? Suomihan on kristittyjen mukaan kristinuskoinen valtio - jos tuo pitää paikkansa, Suomen laki on kaiken järjen mukaan puolellani.

Kommentit (7)

Vierailija

Taitaa olla yritetty jo. Varmaan korkein oikeus on todennut että Jumalaa ei voi haastaa oikeuteen, eikä varmaan Jumalaa koskevissa asioissa Jumalan edustajaakaan (seurakunta yms.).

Vierailija

Mitäpä sinä Jumalaa pelkäät vai onko sinulla jotain salattavaa? Jumala ei kyttää sinun tekemisiäsi sillä Hän tietää että olet syntinen, kuten kaikki muutkin maailman ihmiset. Vasta siinä vaiheessa kun erkanet kerran tästä elämästä ja siirryt ajasta ikuisuuteen niin joudut tilille tekemisistäsi, sehän tapahtuu siinä vaiheessa kun kirjat avataan viimeisellä tuomiolla eli tuskin heti kun rajan ylität. Jos olet antanut elämäsi Jeesukselle niin eipä sinulla mitään hätää ole viimeisellä tuomiollakaan; syntisi on pois pyyhityt eikä niitä enää muistella. Vapauteen Kristus vapautti meidät ja tämä koskee myös tätä sinun kuvaamaasi tilannetta. Tokihan tekosi ja tekemättä jättämisesi rekisteröidään mutta jos olet pelastettu niin tekosi suodatetaan Jeesuksen ristin kuoleman kautta puhtaiksi. Yksinkertaista kuten tosi kristityn elämä muutenkin on!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat