Uskallanko matkustaa Lontooseen ensi kesänä?

Vierailija

Metrot arveluttavat ja turistinähtävyydet. Pitäisikö jättää väliin!? Haluaisin kyllä lähteä.

Kommentit (10)

Vierailija

Etköhän uskalla, yritä vaikka pysyä kaikista kamalimmista turistirysistä pois jos huolettaa.

Pitäis kyllä loppujenlopuksi todella huono tuuri olla jos just sillon sattuis tulemaan jotain iskuja, varsinkaan sinne missä itse sattuu olemaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En menisi.

Häh? Oottekste tosissanne? Meinaatteki piiloutua metsän loppuelämäksi? Mitäs, jos siellä pusikossa vaikka liukastut kalliolla ja lyöt pääsi kohtalokkaasti?

Vierailija

No tietenkin menet.

Mina ja mies olemme menossa katsomaan jalkapallon EM-kisoja Ranskaan ensi kesana. Vaikka Ranskassa olisi terrori-iskujen aalto, niin mennaan silti. Jos osuu kohdalle, niin sitten osuu. Nyt menen kauppaan saatan jaada auton alle. Tai kuolen sairauskohtaukseen. Aion silti kayda kaupassa, matkustella ja hengittaa.

Vierailija

Tätähän ne terroristit myös hakevat, lamaannusta ja pelkoa. En jättäisi menemättä. Voithan vältellä suuria väkijoukkoja ja vaikka kävellä lyhyempiä matkoja metron sijaan. Lontoossa on paljon hienoja paikkoja turistialueiden ulkopuolellakin. Ja eihän sitä ikinä tiedä minne iskevät, jos iskevät. On se kuitenkin niin pieni mahdollisuus osua terrori-iskun keskelle, että taitaa suuremmalla todennäköisyydellä täällä kotipuolessa jotain sattua.

Vierailija

Ihmiset selittää että kävellessäkin voi liukastua - no, minäpä ainakin kuolisin mieluummin kävellessä liukastuessa entä pakokauhussa sekopäisen terroristin ampuessa. Ja itse en varmaan lähtisi Lontooseen, ja jos jostain syystä kuitenkin menisin, niin yrittäisin vältellä pahimpia turistikohteita.

Vierailija

No tietenkin lähdet! On maailman epätodennäköisintä kuolla terrori-iskussa. Ei saa antaa pelolle valtaa. Jos Lontoo arvelluttaa, niin mene johonkin pienempään kaupunkiin. Tai sitten vaan välttelet massatapahtumia ja -paikkoja. Kuljet taksilla ja kävellen.

Vierailija

Mene englantiin maaseudulle. Sielläkin on paljon nähtävää. Terroristit ovat ainakin toistaiseksi iskeneet lähinnä suurkaupunkeihin. Matkanvarrella olevat lentokoneet ja lentokentät on viimeisenpäälle vartioituja, taitaisi terroristeille olla jo vanhanaikaista yrittää edes länsimaisilta lentokentiltä lentokoneisiin.

Heathrowlta voi lähteä suoraan vaikka vuokra-autolla Burfordiin, Stratford-upon-Avoniin,  Bathiin tai vaikka suoraan Devonin nummille, Exmooriin vaeltamaan tai Cornwallin lukemattomiin kohteisiin.

Vierailija

Rupeaa olemaan pakka niin sekasin että en tiedä kannattaako liian pitkälle suunitella.Se voi olla että ens suvena on jo sellanen kaaos päällä ettet lontooseen pääse vaikka rohkeus riittäis.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat