Miksi amerikkalaiset tykkää maapähkinävoileivistä?

Vierailija

Kerran kokeilin. Laitoin peanutbutteria ja marmeladia paahtoleivän päälle. En ymmärrä aika kauheen makusta.

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Tottumiskysymys. Kyllä rasvan ja sokerin yhdistäminen on minustakin melkoinen makunautinto, oli rasvana sitten maapähkinävoi tai meijerivoi. 

Vierailija

Maapähkinävoi on hyvää. Yhtä aikaa suolaista ja makeaa eikä edes epäterveellistä. Meidän lapset tykkää siitä leivän päällä ja itsekkin välillä syön. Toinen herkku on vaahterasiirappi. Jäätelön kans ihan huippua.

Vierailija

Määpähkinävoi on niin hyvää. En oo marmeladin kanssa kokeillut mut banaanin kanssa kyllä. Namnam!

Vinkkinä et ainoastaan sellainen maapähkinävoi on hyvää mis on vähintään 98% pähkinää. Mielummin enemmän. Luomu maistuu myös jostain syystä paremmalta, ehkä johtuu suutuntumasta.

Vierailija

En ole kokeillut maapähkinävoin ja hillon yhdistelmää, mutta voi ja marmeladi paahtoleivän päällä on herkullista, joten luulisi tuonkin oltavan syötävää.

Vierailija

Ameriikkalaiset tykkävät myös majoneesista, kurpitsapiirakasta, kalkkunasta, vaahtokarkeista ja hampurilaisista. "Tottumus on toinen luonto".

Pikkuhiljaa nämäkin rantautuvat suomeen, vai miten se nyt oli?

Suomalaiset tykkäävät sillistä, mämmistä ja salmiakista. Miksi nämä tuottet eivät menesty amerikassa?

Vierailija

Tanskalaiskokki Anne Hjernøe lähtee etsimään makuhermoja kutkuttavia herkkuja Isosta Omenasta. Aluksi hän perehtyy amerikkalaisten aamiaisruokiin ja Harlemin ravintolaan, jossa tarjotaan soulfoodia.

http://areena.yle.fi/1-1629853

Tekis mieli kokeilla tehdä granolaa vai miten se lausutaan. Elikä paahdettuja leseitä ja pähkinöitä pannulla, siihen vielä hunajaa. Tuossa kokkiohjelmassa oli yksi ruuista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuinka moni teistä on siis edes maistanut maapähkinävoileipää marmeladilla?

-ap

Se vaikuttaa tosi paljon mitä hilloa käyttää ja tykkäkö yleensäkkään hilloista tai marmeladeista leivän kanssa. Minusta maapähkinävoin kanssa sopii parhaiten mustikkahillo.

4

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat