Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi amerikkalaiset tykkää maapähkinävoileivistä?

Vierailija
16.11.2015 |

Kerran kokeilin. Laitoin peanutbutteria ja marmeladia paahtoleivän päälle. En ymmärrä aika kauheen makusta.

Kommentit (41)

Vierailija
1/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No johtuisiko se esim. siitä että eivät tunne maalaisvoita. Voita ei nimittäin mikään voita.

Vierailija
2/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottumiskysymys. Kyllä rasvan ja sokerin yhdistäminen on minustakin melkoinen makunautinto, oli rasvana sitten maapähkinävoi tai meijerivoi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi suomalaiset tykkää munavoista ja karjalanpiirakoista tai puurosta ja hillosta? Tottumuskysymys.

Vierailija
4/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maapähkinävoi on hyvää. Yhtä aikaa suolaista ja makeaa eikä edes epäterveellistä. Meidän lapset tykkää siitä leivän päällä ja itsekkin välillä syön. Toinen herkku on vaahterasiirappi. Jäätelön kans ihan huippua.

Vierailija
5/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ei tykkäisi? Hyväähän PB&J on. Sulle on voinun sattua huonot PB ja/tai J.

Vierailija
6/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka moni teistä on siis edes maistanut maapähkinävoileipää marmeladilla?

 

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Määpähkinävoi on niin hyvää. En oo marmeladin kanssa kokeillut mut banaanin kanssa kyllä. Namnam!

Vinkkinä et ainoastaan sellainen maapähkinävoi on hyvää mis on vähintään 98% pähkinää. Mielummin enemmän. Luomu maistuu myös jostain syystä paremmalta, ehkä johtuu suutuntumasta.

Vierailija
8/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kokeillut maapähkinävoin ja hillon yhdistelmää, mutta voi ja marmeladi paahtoleivän päällä on herkullista, joten luulisi tuonkin oltavan syötävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääkö noita amerikan hömpötyksiä tuoda suomeen?

Vierailija
10/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi koska sillä leviää pers parhaiten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin haluisin mutta lihottaa varmaan kauheasti!

Vierailija
12/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Blueberrypancakeseja kyllä haluaisin maistaa. Pieniä ja paksuja lettuja. Tai sitten vaahterasiirapin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ameriikkalaiset tykkävät myös majoneesista, kurpitsapiirakasta, kalkkunasta, vaahtokarkeista ja hampurilaisista. "Tottumus on toinen luonto".

Pikkuhiljaa nämäkin rantautuvat suomeen, vai miten se nyt oli?

Suomalaiset tykkäävät sillistä, mämmistä ja salmiakista. Miksi nämä tuottet eivät menesty amerikassa?

Vierailija
14/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tanskalaiskokki Anne Hjernøe lähtee etsimään makuhermoja kutkuttavia herkkuja Isosta Omenasta. Aluksi hän perehtyy amerikkalaisten aamiaisruokiin ja Harlemin ravintolaan, jossa tarjotaan soulfoodia.

http://areena.yle.fi/1-1629853

 

Tekis mieli kokeilla tehdä granolaa vai miten se lausutaan. Elikä paahdettuja leseitä ja pähkinöitä pannulla, siihen vielä hunajaa. Tuossa kokkiohjelmassa oli yksi ruuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuinka moni teistä on siis edes maistanut maapähkinävoileipää marmeladilla?

 

-ap

Se vaikuttaa tosi paljon mitä hilloa käyttää ja tykkäkö yleensäkkään hilloista tai marmeladeista leivän kanssa. Minusta maapähkinävoin kanssa sopii parhaiten mustikkahillo.

 

4

Vierailija
16/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis miten sitä voi syödä kun se liimaa koko suun?

Vierailija
17/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerran kokeilin. Laitoin peanutbutteria ja marmeladia paahtoleivän päälle. En ymmärrä aika kauheen makusta.

Mitas laitoit marmelaadia ;). PB&J = Peanut Butter ja Jelly eli maapahkinavoita ja tummista viinirypaleista tehtya hyyteloa, ei hilloa tai marmelaadia.

Vierailija
18/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis miten sitä voi syödä kun se liimaa koko suun?

Ai niin nyt mäkin muistin miten se aina tarttui kitalakeen :D

Vierailija
19/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis mitä ihmeen marmeladia ap on tunkenut leipäänsä? Toivottavasti ei ainakaan appelsiini-. Se on varmasti kamala yhdistelmä, eikä kukaan amerikkalainen sellaista syö. Kunnon PB ja punaherukka- tai viinirypälehyytelö tai vaikka mansikkahillokin on puolestaan tosi hyvä yhdistelmä. Ja kyllä, söin sellaisen leivän viimeksi tänä aamuna.

Vierailija
20/41 |
16.11.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En muista mitä marmeladia se oli, mutta ei ollut appelsiini. :)