Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Exä rupes vittuilee lapsen joululahjoista

Vierailija

Tuli tosi paha mieli kun exä eli lapseni isä alkoi valittaa, että olen hankkinut liian vähän lahjoja tytöllemme. Olen siis ostanut tytölle 5v: Junior alias lautapelin, Little pet shop paketin jossa oli muistaakseni 5 eri hahmoa ja niitä niiden härpäkkeitä, My little pony pehmon sekä aion vielä käydä katselemassa joitain vaatteita pukinkonttiin.. Lisäksi tyttö saa tietysti isovanhemmilta lahjoja. Exä oli sitä mieltä että noi lahjat on huonoja. En ole isotuloinen joten en pysty käyttämään satoja euroja lahjoihin vaikka mielelläni toki niin tekisin. :(

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Lapselle ei ole edes hyvästä saada liian paljon ja liian kalliita lahjoja. Tuo määrä kuulostaa oikein sopivalta, varsinkin kun isovanhemmiltakin tulee vielä pari lahjaa, ja kai lapsen isäkin paketin hommaa?

Vierailija

Kuulostaa siltä, että hyvä ,että se tyyppi on exä. Eikä ihme että on exä.
Kuulostaa siltä, että teitä mitä vaan niin valitusta tulee.
Tuollainen suhtautuminen asioihin syö sen exän energiaa. Sinä et sille mahda mitään, jos toinen on noin negatiivinen. Sitten on. Elä sinä omaa elämääsi. Hienot lahjat olet hankkinut. Eikä noinkaan paljon tarvitse. Toivottavasti saat olla lapsesi kanssa yhdessä. Se on iso lahja. Se välittäminen ja yhdessä oleminen ja se yhteen kuulivuuden tunne. Se on varmaan se tärkein.

Vierailija

No, mitä 5-vuotiaalle olisi pitänyt ostaa?

Sinulta tulee kolme lelulahjaa ja lisäksi vaatteita. Mitä lapsen isä aikoo ostaa?

Vierailija

Isän luona tyttö varmasti kylpee taas lahjoissa, isällä on hyvät tulot ja sieltäkin puolelta tietysti isovanhemmat ostelee lahjoja jne.

Vierailija

Kolmonen jatkaa. Mielesäni sinun ei tarvitsisi ostaa edes niitä vaatteita lisäksi. Kolme lahjaa on ihan riittävästi, varsinkin kun isovanhemmilta on vielä lahjoja tulossa.

5-vuotiaalle ei tarvitse olla kalliita/kalleimpia lahjoja. parasta mitä teet tuossa vaiheessa on, että säästät ylimääräiset rahat, koska esim. teini-iässä toiveet saattavat olla paljon kalliimpia toteuttaa.

Vierailija

Huomaa, että rakastat lapseasi, se on isoin ja tärkein lahja, jonka hän voi saada. Tyttö varmasti ilahtuu ostamistasi lahjoista, jotka ovat todellakin riittävät. Pidä se pää pystyssä, exäsi haluaa vain saada sinut surulliseksi. Hyvää joulun odotusta sinne, viettäkää mukava joulu!

Vierailija

Kiitos kommenteistanne, ehdin jo vähän masentua ja manata että miksen säästänyt enempää joulua varten, mutta nyt tuli parempi mieli :)

Älä turhaan murehdi tuollaisesta. Mä aion ostaa myös kolme lahjaa per lapsi paitsi teinille, joka tulee saamaan vain kaksi, iPhonen ja kånkenin. 3v tulee saamaan toivomansa frozen-mekon, kruunun ja pehmolelun. Jokainen saa toivomistaan kolme mieluisinta, hyvin on toiminut jo vuosia :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi edes kerrot exälle lahjoista. Ostakoon itse mitä hienoa ja kallista tahtoo.

Yleensä pääpiirteissään käydään läpi mitä on hankittu ettei samoja sitte ostella.

Vierailija

Onko sillä pakettien lukumäärällä jotakin väliä? Tärkeintä, että lasta on jotenkin muistettu edes yhdellä lahjalla.

Vierailija

Meillä 2 lasta, jotka saa vanhemmiltaan n.15€ arvoiset legopaketit, yöpuvut (mieluisan hahmon kuvalla) ja yhteisesti askartelutarvikkeita n.20€ arvosta. Ja mielestäni se on riittävästi. Lisäksi kun saavat varmasti paketit kahdelta mummulta, kahdelta kummilta ja tädeiltä ja sedältäkin varmasti jotain pientä. Ainakin meillä 6v uskoo vielä joulupukkiin, joten ei tiedä mitä tuli keneltäkin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat