5v sylki puistossa kengälleni, äitinsä raivostui ihan täysin lapselle

Vierailija

Äiti huusi tyyliin "Eikö sulla ole mitään tapoja, ajatteletko sä yhtään mitä teet, liikkuuko sun päässäs mitään, nyt pyydät heti tädiltä anteeksi ja tästä kerrotaan kotona iskälle"

Itkun tuherruksen välistä sai piipitettyä anteeksipyynnön. Yritin rauhoitella äitiä ettei ole ihan niin vakavaa ja eiköhän täältä ulkoa vaarallisempaakin kenkiin tartu. Äitikin pyyteli minulta vuolaasti anteeksi niinkuin kyseessä olisi ollut suunnilleen murha.

Lasta kävi sääliksi... Ja tuo isällä pelottelu, mitä ihmettä?

Kommentit (10)

Vierailija

Jos ei olis järjestänyt teatraalista kohtausta, olisit sitten ollut valittamassa miten äiti ei juuri korvaansa lotkauttanut, vaikka lapsi räki limaklimppejä uusille Minna Parikoillesi. Että ei mitään käytötapoja nykyäideillä, eikä näiden isoilla kakaroilla, kun kyllä normaali 5-vuotias jo käytöstavat osaa, jos niitä kotona on opetettu ja jaadi-jaadi.

Koskaan ei ole hyvä.

- Ja kautta aikainhan sitä auktoriteetin vahvistusta on haettu vetoamalla perheenpäälle kertomiseen. Kiristys-uhkaus-lahjonta. Itse en ole sitä yh:na tosin voinut tehdä :D

Vierailija

2, olisiko jokin välimuoto mitään? Että lasta napakasti komennetaan ja määrätään pyytämään anteeksi, jatkossa kielletään tekemästä samoin rangaistuksen uhalla.

Vierailija

En voisi edes kuvitella tuollaista tilannetta ja jos noin olisi joskus lasten ollessa pieniä tapahtunut, olisi se taatusti viimeinen kerta. Olisin saanut siitä kunnin kilarit ja en olisi sanojani säästellyt minäkään.

Vierailija

Olisin toiminut ihan samalla lailla. Meidän 5-vuotias tietää että sylkeminen, varsinkin toisia kohti on äärettömän rumasti tehty. Eli tarkoitus olisi loukata vierasta ihmistä ihan tahallaan. Meillä kasvatuksessa kauniit käytöstavat ja toisten ihmisten huomioonottaminen ja kunnioitus on kaiken a ja o. Ei suoraan sanottuna auta yhtään tuollaiset vieraat aikuiset jotka ovat nollaamassa kasvatustyötä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat