Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ulvilan mielipuoliset taustanauhateoriat, osta omasi...

Vierailija

Harmittaa kun syyttäjä ei koskaan väsäile väitteistään minkäänlaisia teonkuvauksia, joten aattelin vähän auttaa sitä ja muita joitten mielestä juttu on nyt selvää pässinlihaa.

1) Kapelimestarin erikoinen: Anneli nauhoittelee murhanauhaa ja on mennyt keittiön suunnalle, takkahuoneessa Jukka ystävällisesti vain karjuu ja teloo itseään huonekaluihin, eikä sanallakaan mainitse juuri Annelilta saamiaan kymmeniä puukoniskuja tai rukoile soittamaan ambulanssia. Sitten Jukka huutaa Annua apuun ja Anneli kimmastuu, karjaisee Jukalle "Mitäkö/Pitääkö/Mitätön" tietäen nauhoittavansa taustanauhaa, sitten nähtävästi säikähtää mitä tuli tehtyä ja vinkaisee koloratuurisopraanon äänialan ylälaidalta paniikissa että voi "Vittikö", nyt munasin! Keksii salamannopeasti lavastaa käänteisen juoksun jossa teeskentelee juoksevansa ulos mutta juokseekin kohti takkahuoneen suunnalla olevaa mikrofonia. Kuin ihmeen kaupalla Annelin äkkipysähdys juoksun päätteeksi kuulostaa samalta kuin talolla tehty rekonstruktio jossa päinvastaisessa suunnassa oleva ulko-ovi avataan. Sitten hämäysjuoksun päätteeksi Anneli karjaisee "Kuole" ja ryhtyy pahoinpitelemään Jukkaa. Myöhemmin äiti ja tytär seisoskelevat puhelimessa yhteistuumin hönkäilemässä ja kuuntelemassa kuinka nauhoitusäiti karjuu Jukalle ja juoksentelee, Jukan maatessa kuolleena takkahuoneessa.

2) Kamikaze-annos kapelimestarin tapaan: Muuten sama kuin edellä mutta Anneli tekee kaiken tieten tahtoen. Hänestä on hyvä idea pilata vaivalla väsätty alibinauha poistumalla muka puhelimesta Jukan luo, teeskentelemällä päinvastaista juoksua ja huutamalla Jukalle solvauksia kuten "Kuole". Se miten hän onnistuu tuottamaan äärimmäistä säikähdystä vaativan vinkuäänen jää mysteeriksi.

Kommentit (1)

Vierailija

3) Annelin täyden kympin koreografia: Anneli nauhoittaa häkeä varten murhanauhan jossa karjuu Jukalle "Mitäkö/Pitääkö/Mitätön", "Vittikö" ja "Kuole". Siinä Jukkaa murhatessaan hän samalla panee tarkasti merkille mitä kaikkea raskauttavaa tulikaan huutaneeksi. Sitten nauhoitus soitetaan häkeen ja o-ou, puhelu onkin paljon odotettua pitempi ja kohta alkaa Annelin surmahuuteluja kuulua! Sen sijaan että Anneli kävisi kiireesti sammuttamassa mankan, hän kaivelee muististaan mitä tuli huudettua ja lähtee puhelimesta oikeassa kohtaa, antaen näin vaikutelman kuin kävisi puhelimesta pois ollessaan takkahuoneessa mätkimässä Jukkaa kuoliaaksi omien karjumistensa tahdissa. Eli toisin sanoen lavastaa näin itse itsensä syylliseksi virkoamismurhaan häkepuhelun aikana. Mikä onkin siitä näkökulmasta huikean ironista, että kaikki muu menee Annelilta nappiin! Kaikki asiat loksahtavat ihmettä vastaavalla tavalla osoittamaan huppumiehen suuntaan, paitsi tämä itse tehty alibinauhoitus. Harmi nyt vaan että viimeiset kuusi vuotta on hoettu lukuisissa oikekeuskäsittelyissäkin että Jukka virkosi kesken häkepuhelun, mutta ei nyt sitte vironnutkaan, kaikki olis voinut senkin ajan istuu kotona katsomassa telkkaria.      
Tässä nää ny oli, mitä laitetaan?

Niin joo, olis vielä yksi mutta sitä nyt ei tietenkään kukaan osta.

4) Annelin hirveän epäuskottava, täysin mahdoton, älyvapaa ja utopistinen väite: Lähdin auttamaan Jukkaa, hätkähdin nähdesssäni ulkopuolisen tunkeutujan ja karjuin "Mitä sä oikein teet" (Mitäkö), sitten säikähdin (Vittikö) ja juoksin kuolemanpaniikissa ulos. Niinkuin tytärkin on kertonut. Eihän tää nyt voi pitää paikkaansa, tällaista täysin ufoa höpöhöpöä yritetään selittää, Annelina minä ainakin olisin päläpälä pälä, voi facepalm!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat