Vähävaraiset/apua tarvitsevat lapsiperheet

Vierailija

Mitä kautta oikeasti apua tarvitsevat lapsiperheet löytää? Katselin noita Fb:n Jouluapua ilmoituksia, mutta tosi kova kynnys lähteä auttamaan heitä. Olen lukenut sen verran paljon tältäkin palstalta juttuja kiittämättömistä ahneista vanhemmista. Enkä halua myöskään auttaa perhettä missä on 9 lasta ja nyt ihmetellään, kun ei rahat riitä. Mieluiten auttaisin perhettä missä olisi teini-ikäisiä, tiedän että heille on vaikein löytää auttajia. Joulupuukeräys on tällä paikkakunnalla, mutta sekin epäilyttää edellisvuotisten juttujen takia. Mites tuo Hope? Tai sitten joku muu auttamiskeino?

Kommentit (5)

Vierailija

Ei täällä oikeasti apua tarvitsevia ole muuta kuin perheet joissa on päihdeongelma tms. Normaali perhe pärjää kyllä Suomessa ilman ylimääräisiä avustuksiakin.

Vierailija

Pienryhmäkodeissa ja koulukodeissa on nuoria, jotka eivät pääse tai vanhemmat eivät huoli heitä kotiin edes jouluksi. Heidän lahjansa koostuvat usein pienryhmäkodin tai koulukadun antamasta lahjasta. Heille olisi suuri merkitys sillä tunteella, että edes joku on kiinnostunut ja välittää juuri hänestä, kun omat vanhemmat ja sukulaiset eivät pysty tai halua. Näihin paikkoihin voi ottaa suoraa yhteyttä! Teolla voisi olla kauaskantoisia positiivisia seurauksia jonkun nuoren elämässä.

Vierailija

Vähävaraiset saavat sen verran yhteiskunnan avustuksia, että sillä pitäisi pärjätä.

Se on eri juttu, jos ei osaa elää tulojensa mukaan.

Vierailija

Nämä köyhät saavat kaikenlaiset tuet jo muutenkin. Eivät tarvitse enempää. Kaikilla on varaa yhteen joululahjaan, myös tuilla elävillä. Tiedän kyllä. Aikoinaan sain lapsille ison läjän lahjoja vaikka tuloina pelkät tuet! Nyt onneks en oo enää mikään muiden elätti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat