Onko mun pakko olla tässä parisuhteessa?

Vätys

Mua vituttaa päivästä toiseen, mä vihaan ton ihmisen naamaa, tapoja, ääntä ja jopa perhettä. En oo suudellu sitä vuosiin, inhoan jos se joskus koskee muhun. Inhoon sen ulkonäköä, hiuksia, ääntä ja miltä se tuoksuu. Mulle tulee kuristava tunne joka kerta kun tiiän että se tulee kohta himaan. Onko mun jumalauta pakko olla tässä parisuhteessa?

Faktat:
- 3 alle 10-vuotiasta lasta
- olen pian työtön
- asutaan mun lapsuudenkodissa
- mies ei lähe, joka kerran kun ehdottelen lähtöä se kinuu uuden tilaisuuden

Mä en tajua miksen mä vaan voi lähteä? Mutta kukaan ei ota mua vuokralaiseksi, enkä asuntolainaa saa. Onko jotain tahoa joka auttaa mut pois täältä vai pitääkö mun vaan pettää räikeesti, että se menee julmimmalla mahdollisella tavalla sen kaaliin - etten mä halua sitä tänne!!!

Kommentit (4)

Vierailija

Lue ajatuksella tää artikkeli, se on hyvä, liittyy parisuhteeseen ja sen ongelmiin ja mahdolliseen eroon:

http://www.iltalehti.fi/perhe/2015032119394830_pr.shtml

Sitten... Kukaan ihminen ei ole täydellinen, Jumala on täydellinen. Jumala rakastaa myös sinua. Rukoile johdatusta parisuhdeasiassa. *Halit*

Jos mietit miten voit ottaa Jeesuksen elämääsi niin tässä apua ;)

http://www.sinuntahtesi.com/rakkaus4.html

Vierailija

Oletan, että olet käynyt läpi jos vika olisi omassa ikäkriisissäsi tai muussa, jonka voisi ratkaista terapialla tai kasvamalla ihmisenä, ja pariterapia ei onnistu tai on jo kokeiltu
Siinä tapauksessa ota ero ja hae tuomioistuimelta yhteiselämän purkua. Miehen on sitten pakko lähteä, jos koti on sinun omistuksessasi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat