Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ärsyttääkö muitakin Netflixissä tämä uusi juttu?

Vierailija

Että jumalauta melkein pakko on katsoa suomenkielisillä teksteillä kaikki ohjelmat. Aina kun jakso alkaa niin laitan tekstit pois. Sitten jakso loppuu ja uusi alkaa niin taas tulee tekstit, laitan ne taas pois. Lopetan katsomisen kesken jakson (jonka alussa taas laitoin tekstit pois), ja kun avaan taas Netflixin jatkaakseni siitä mihin jäin niin ne VIT*N tekstit on taas siellä!!!!!
MIKSI?????? Ennen riitti kun laittoi ne kerran pois niin sitten pysyi pois niin kauan kunnes toisin halusin. Saako tän vaihettua jostain asetuksista??? Pystynkö vaikka laittamaan sinne että EN YMMÄRRÄ SUOMEA, vaikka suomen Netflix mulla onkin?

Kommentit (4)

Vierailija

Enemmän v*tuttaa valikoiman suppeus verrattuna jenkkivalikoimaan ja se että jo katsotut jäävät roikkumaan sinne iäisyydeksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Enemmän v*tuttaa valikoiman suppeus verrattuna jenkkivalikoimaan ja se että jo katsotut jäävät roikkumaan sinne iäisyydeksi.
Eikös Suomenkin valikoimaa rajoita kaikenmaailman sopimushässäkät ja jenkkien persettä nyt nuollaan kaikessa, huomaa pelimaailmassakin, kun se on se raha mikä puhuu.

Vierailija

(Suomen) Netflix on mitä on, tosin toi ap:n ongelma taitaa johtua vaan laitteesta? Mad Menin jaksot kolmoskaudesta eteenpäin katos hevonv*ttuun tosta noin vaan. En oo sen jälkeen jatkanu omaa tiläni, ihme perseilyä noilta jotka sitä ylläpitää. Muutenkin huono valikoima.

Vierailija

Eikö siihen auta, jos vaihdat asetuksista kieleksi englannin? Siis koko Netflixin englanninkieliseksi vaikka onkin Suomen Netflix.

Minuakin ärsyttää eniten Netflixissä Suomen surkea valikoima. Irtisanoin sopimuksen vähän aikaa sitten, kun ei sieltä enää löydä katsottavaa, uusiakin tulee niin harvoin. USAn Netflix olisi paljon laajempi, mutta sitten pitäisi käyttää jotakin ohjelmaa, joka vaihtaa IP-osoitteen ja ne ohjelmat on ainakin osa varsin epäilyttäviä ja toki Netflixin käyttäjäsääntöjen vastaisia...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat