Minkälaisia ja merkkisiä varjostustuotteita teillä on? Suosittele omaasi! :)

Vierailija

Mä olen aikaisemmin käyttänyt varjostukseen MaryKayn mattaista aurinkopuuteria (aurinkopuuteri-nimellä sitä ainakin myytiin). Mutta eikös se silloin olekkin varjostusväri jos siinä ei ole yhtään heijastavia ominaisuuksia??? Joka tapauksessa, sitä ei enää valmisteta eikä tilalle tullut vastaavaa ja nyt mun viimeinen on loppumaisillaan niin tarvisin jonkun hyvän tilalle.
Mieluiten siis puuterimainen, mutta kerro toki kokemuksiasi muistakin vaihtoehdoista. Mä olen 16v:sta asti käyttänyt lähestulkoon vain MaryKayn meikkejä niin ei ole kauheasti kokemusta muista. Millä merkeillä olisi hyvä hinta-laatu-suhde. Laatu nyt tässä asiassa kuitenkin hintaa tärkeämpi eli voi olla vähän arvokkaampikin :)
Niin ja mun lemppari korostustuotteetkin jäi samalla MK:lta pois (ja korvaantui sellaisilla mistä en tykkää yhtään) eli niitäkin mielellään kiitos saa suositella :)

Kommentit (5)

Vierailija

Käytän varjostusvärinä Liz Collingen voidemaista matta luomiväriä, joka maksoi Lontoossa pari puntaa. Tämän lisäksi käytän matta aurinkopuuteria, joka on vaaleampi kuin varjostusväri. Tällä yhdistelmällä saa aikaiseksi luonnollisemman lopputuloksen. En ole huomannut varjostusväreissä suurta eroa selektiivisen ja markettikosmetiikan välillä. Enemmän kiinnittäisin huomiota pohjustustuotteeseen, jos sellaiseen on tarvetta.

Tässä muutama opas varjostuksen tekemiseen. Niissä on yksilöity, mitä tuotteita käytetty:
http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/varjostus-101-tuotteet-valineet-j...
http://www.snmakeup.fi/2015/08/videotutoriaali-kasvojen-varjostus.html
http://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/kauneus/unohda_vaikeat_varjostuks...

Meikkiblogeja löytyy netistä pilvin pimein - samoin Youtubesta vinkkejä hyväksi havaituista tuotteista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat