Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mäkkärillä on nykyään paperi kortilla

Vierailija

Aina silloin tällöin möksämatkalle tulee lähdettyä töistä suoraan, joten tuolloin tulee piipahdettua Mäkkärin autokaistan kautta. Muutama asia ärsyttää.

Minkä takia autokaistalla on menyy näkyvissä vasta siinä kohdassa, jossa tilaus pitää tehdä? Miksei jo pykälää aikaisemmin niin ehtisi vähän miettiä ja nähdä myös kampanjatuotteet.

Minkä takia autoon ei tahdo millään saada riittävästi paperia? Ajaessa ja syödessä tulee helposti sotkua, syli pitää saada suojattua. Mies kerran pärskäytti niin että meni ratti, ratio, kojelauta ja puoli ikkunaa majoneesiin ja oli verraten vaikea saada sitä siistiksi.

Kaiken lisäksi ne paperit on nykyisin puolitettu. Pitäisi varmaan ottaa nitomakone että voisi askarrella paskarrella itselleen suojaessun. Tai ehkä pitää tästä lähin ottaakin se unikkoessu messiin.

Mutta MacRuis on edelleen käypäistä matkamurkinaa.

Kommentit (6)

Vierailija

Aukaise suu. Saanko vielä lisää paperia kiitos. Ei ne kehtaa olla antamatta. Saanko miehelle myös. Se on sellainen sottapytty.

Vierailija

Mulla on aina autossa semmonen käsipyyhepaperi paketti, siitä on helppo ottaa kun tarvii. On myös kosteuspyyhkeitä isompaan sotkuun.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat