Kulta-Jaska- automaattipeli on mielestäni seksistinen

Seuraa 
Liittynyt9.11.2015

Tajusin vast tänään ku pelasin uutta Emma- peliä, että Kulta-Jaska on jäätävän sovinistinen peli. Siinähän pääsee bonuspeliinki vasta kun Jaska ja Emma "löytävät toisensa". Jaska on kuvasta päätellen vähintään 60 v. kun taas Emma on nuori ja virkeä daami, jota ei kyl tommosen vanhan kullankaivajan lähentelyt varmaan tosielämässä kiinnostais. Ray kuitenkin tukee kaikkee tärkeetä tasa-arvo ja muuta juttua suomes, miksei nää pelit vois kans olla vähän tasa-arvoisempia?

Kommentit (3)

Vierailija

Emma on nyt saanut oman pelin. Silloin kun se tuli pari viikkoa sitten siitä voitti mielettömästi. Voitin muutamalla eurolla yli 130 euroa, nyt vie kaiken miyä sinne työntää. Vaan niin se taitaa olla kaikissa uusissa peleissä, ihmiset koukutetaan helpoilla voitoilla ja viedään tuhkatkin pesästä.

Kikka

Moi Iris!
Aloin itse miettiä tänään tismalleen samaa asiaa kaverikeskustelun pohjalta. Kulta-Jaskan ja Emman välinen suhde vaikuttaa vähintäänkin epäilyttävältä.
Kulta-Jaska voisi ikänsä puolesta olla Emman isoisä. Väistämättä tulee olo että Jasse-setä on kultaharkkoineen ostanut Emman suosion.
Jaskasta on tehty höpsön näköinen harmaahapsi Emman ollessa D-kuppikoon omaava sexy vetyperoksidibeibe.
Tämä on tätä arjen seksismii, eikö?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat