Pois hoitoalalta-mikä muu työllistää?

Vierailija

?

Kommentit (6)

Vierailija

Riippuu paljon siitä missä päin maata asut. Noin yleisesti ottaen, vain matalapalkkahommat työllistävät, esim. siivous, telemarkkinointi jne

Vierailija

Ihan samaa olen pohtinut. Alanvaihto on edessä. Myyynti/markkinointi varmaankin tähtäimessä, jotain missä terveydenhuoltoalan tuntemuksesta olisi hyötyä.

Vierailija

Ravintola- alalla on aina töitä, ainakin suurimmissa kaupungeissa. Palkka on tosin paska ja työ raskasta, mut niinhän se on hoitoalallakin.

Vierailija

Osta joku vanha koulu tai muu rakennus tms. ja perusta vastaanottokeskus. Sitten ei tarvitse kuin kotona istua ja laskeskella tilille ropisevia rahoja.

Vierailija

"Riippuu paljon siitä missä päin maata asut. Noin yleisesti ottaen, vain matalapalkkahommat työllistävät, esim. siivous, telemarkkinointi jne"

Valitettavasti saattanet olla mahdollisesti oikeassa. Miksikö valitettavasti. Luultavasti tiedät, että miten niin valitettavasti. Kaikille muille, jotka eivät tiedä, niin kerron - yhtään aliarvioimatta ja / tai  väheksymättä matalapalkka-alan hommia, niin on hieman surullista kuinka paljon työllsitämisen takeena samaan aikaan iskostetaumian mieliin, että kuinka tulee olla niin ja niin koulutettu ja opiskella mieluiten minkä hyvänsä alan maisteriksi tai tradenomiksi, joilla ei tietenkään saa olla enää mitään eroa. Tärkeintähän on, että saa hienolta tai ainakin joskus arvossa pidetyn tittelin.

Luulisi että  monelle ns. matalapalkka-alalle vähempikin koulutus riittäisi. - Enkä nyt tarkoita, että kuka vain meistä osaisi, joten automaattisesti -taivaan lahjana- vaikkapa toimia siivojana, kun on itse joskus nähnyt siivousliinan tai olla tulosta tahkoava telemarkkinoija, kun on joskus tullut soittaneeksi puhelimella.

Surullista myös tai ehkä eniten siksi, että joskus sitä erehtyy opiskelujen aikana ja niiden vuoksi turhautumista ja satunnaista tuskastumista kokiessa ajattelee, että sitten joskus tulevaisuudessa voisi saada "oman alansa" töitä ja kukaties vielä niin. että arvoa opiskelulle annettaisiin myös niin, että saattaisi saada hieman parempaa palkkaa, kuin mitä olisi saanut tai saisi, vaikkei koskaan olisi edes ajatellut aloittavansa opiskella, vaikka luuli että kaikkien tulee ensin enempi vähempi opiskella, jotta voisi saada yhtään mitään työtä.  

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat