Vierailija

Toivottavasti mää saisin täältä apua ku oon iha neuvoton tän asian suhteen..

Me ollaan 16-vuotiaita, lukion ensimmäistä vuotta käyviä tyttöjä. Meillä on sellainen neljän hengen porukka, joista yksi tyttö käy eri koulua. Hän sairastaa anoreksiaa ja on siinä vaiheessa, että jos laihtuu tuosta yhtään enempää -> laitokseen pakkosyöttöön tai pahimmassa tapauksessa kuolema.

Me ollaa tästä ystävästä suoraan sanottuna peloissamme, sillä me ei pystytä näkemään enää niin usein, kun ollaan hajaannuttu tällein. Hän ei vastaa kunnolla viesteihin, jos kysyy kuulumisia eikä kerro, mitä lukiossaan on meneillään tms.. Haluaisimme kaikki tukea häntä (ja hän haluaa, että me häntä), olemme kysyneet häntä porukalla illanviettoon, mutta hän näkee viestit aina liian myöhään tai ei pääse. Kun sanoin hänelle, että tavataan sitten seuraavalla kerralla ja ilmoitan sulle hyvissä ajoin, hän vastasi, ettei häntä oikeastaan edes kiinnosta olla meidän kanssaan...

Saattaa olla tosi sekava viesti ja varmasti on, mutta oon ihan hukassa ja neuvoton tän asian kanssa. Mite voiaan auttaa, kun hän ei päästä muita lähelleen eikä ees yritä avata omia asioitaan?! Vai onko tässä ees mitään tehtävissä?

Kiitos kaikille vastanneille, olisi mukava saada kommentteja eri näkökulmista.. Vastailen parhaani mukaan.

Kommentit (4)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hoitoon joutuminen on jälkeen hyvä juttu.

Hänelle on lääkärin toimesta määrätty, että mikäli tiettyyn päivään mennessä ei ole kiloja kertynyt, vasta sitten hän joutuu pakkohoitoon. En tiedä, milloin tämä päivä on, mutta tietääkseni siihen on aikaa. Haluaisimme sen ajan olla jotenkin läsnä, ja saada hänet tajuamaan, ettei hän ole yksin asian kanssa.

Tytön äiti nimittäin häpeää häntä sairauden vuoksi enkä usko, että hänen isänsä oikein pystyy auttamaan asian kanssa, vaikka hänen kanssaan tytöllä onkin paljon paremmat välit kuin äitiinsä.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Käsket ryhdistäytyä ja lakata pelleilemästä! Typerää huomionhakua tuollanen "sairaus",ei muuta.

Haista sinä paska! Et todellakaan tiedä mitä tyttö on käynyt läpi ja nyt hän oireilee tuolla tavalla!

Toki olen sanonut, että täytyy ryhdistäytyä, ota enemmän ruokaa tms, mutta tiedän ettei hän tuota tee siksi "että saisi huomiota.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat