Vierailija

"Taistelemme myös sen puolesta, että voit olla meitä vastaan", mainostaa Saksan armeija Bundeswehr. Mielenkiintoinen ele Bundeswehriltä, jossa tiedetään, että vasemmistoautonomit polttavat ja tuhoavat armeijan kalustoa aina kun siihen tulee tilaisuus, solvaavat sotilaita murhaajiksi sekä pitävät univormupukuisia sotilaita potentiaalisina vihollisinaan. Monet koulut ovat antaneet porttikiellon Bundeswehrin upseereille, jotka olisivat tulleet kertomaan koululaisille oman maan puolustusvoimista.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153374562368542&set=a.10151210...

Kommentit (1)

Vierailija

Niin, tuota samaa katselin aamusella Münchenin metroaseman infotauluilla. Taistelevat länsimaisen arvomaailman puolesta, joka myös tarkoittaa sitä että sananvapauden merkeissä voi arvostella myös militääriä tai poliitikoita (kunhan ei riko paikkoja tai koske ihmisiin väkivaltaisesti) ilman pelkoa että jonkin valtiollisen turvallisuuskoneiston jäsenet pieksevät/hakevat "juttutuokiolle"/salamurhaavat.

Tämä vapaus ei ole itsestään selvää kaikkialla maailmassa eikä Suomesta tarvitse mennä kuin itärajan yli niin alkaa olla hyvinkin kyseenalaista voitko osoittaa mieltäsi vallanpitäjiä kohtaan.

Ja mitä nyt tänä vuonna olen viettänyt Saksassa +60 päivää, niin paljon terveempi mesta se on kuin Suomi. Pl tämä järjetön pakolaisryntäys jonka merkkejä ob edelleen Hauptbahnhoffin hallissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat