HS jatkaa propagandaansa

Vierailija

Tutkimusten mukaan 75% kansasta vastustaa pakkoruotsia ja edellisessä eduskunnassa yli puolet edustajista oli vaalikoneissa ilmoittanut vastustavansa pakkoruotsia.

Kun sitten RKP:n lahjomat puolueiden puheenjohtajat pakottivat puolukurilla edustajansa äänestämään pakkoruotsin poistoa vastaan, niin tämä HS:n mukaan "käytännössä vahvisti käsitystä kaksikielisestä Suomesta". Just. Se ei vahvistanut muuta kuin käsitystä Suomen demokratian toimimattomuudesta.

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1446718657903

Kommentit (4)

Vierailija

"Viime vuodet ovat näyttäneet, että Suomen yhteys Ruotsiin ja muihin Pohjoismaihin on vain vahvistunut, ja tämän yhteyden ylläpitämisessä kielen opiskelu on avainasemassa."

Joo, ja käytännössä olen todennut, että sekä yliopistomaailmassa että työelämässä yhteistyö toimii pohjoismaiden välillä englanniksi. Aika väsynyttä tämä hesarin kielipolitikointi.

Vierailija

Se on jotenkin liikuttavaa typeryyttä, kun vakavissaan väitetään, että yhteistyö Ruotsin kanssa edellyttää ruotsin osaamista. Suomi ja Ruotsi ovat samankokoisia maita. Miksi ihmeessä asetelma olisi se, että ruotsalaisten ei tarvitse opiskella suomea, mutta suomalaisten on opeteltava ruotsia? Sehän on täysin epätasa-arvoinen lähtökohta yhteistyölle.

Tosielämässä käytetäänkin englantia, jota molemmissa maissa opiskellaan ja hyvin osataan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat