Vierailija

Ensin vaihdettiin kaikkien ikkunat ja parvekkeen ovet, sitten putsattiin ilmanpoistoventtiilit ja nyt ilmeisesti laitetaan uudet lämpöpumput, remontti kestää vuoden loppuun asti. Elokuusta vuoden loppuun jatkuva 7-17 poraaminen ja nakuttelu. Pää räjähtää ihan kohta, teen siis gradua kotona vauvan kanssa. Mikä neuvoksi, ei tästä mitään tule, vauva ei nukahda kun kauhea pärinä koko ajan, itse en saa keskityttyä, kirjastoon en viitsi pienen vauvan kanssa mennä. AARGH

Kommentit (5)

Vierailija

Peltorit vauvalle ja sulle. Vauva hoitoon ja sinä yliopistolle. Otat sen gradun tekemisen ihan täysipäiväisenä työnä, niinkuin se pitäisi ottaakin. Ei siinä mitään vauvoja paijata vähän väliä ja keskeytetä ajatustyötä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eikö ole parempi kertarytinä kuin ainainen kitinä. Siis, laitetaan kerralla kaikki kuntoon, eikä aina seuraavina vuosina "palata asiaan" . Hyvä vinkki toi Peltorit.

Vierailija

Lähinnä tuli mieleen että onkohan kilpailutus mennyt kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, vai onko isännöitsijä ajatellut antavansa kavereiden firmoille vähän piristysruisketta näin laman keskellä tilaamalla urakat tiskin alta... Monesti mitään korjaustoimenpiteitä ei tarvittaisi, mutta pakko saada bisnestä.

Vierailija

Mä en käsitä näitä ihmisiä, joiden mielestä vauvojen/lasten pitäisi elää kuulosuojaimet korvilla. Ei ne niin mukavat laitteet ole. Puristavat päätä ja aiheuttavat särkyjä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat