Vierailija

Eilen yskin muutamaan otteeseen haukkuvaa yskää, muuten oli olo ihan hyvä.
Tänään lähdin töihin ennen pojan heräämistä. Soitti minulle herättyään ja kurkku niin kipeä, ettei pysty kunnolla puhumaan eikä nielemään ja lämpöä 37,4 astetta.
Lähtisittekö kotiin pojan seuraksi, vai antaisitteko olla yksikseen ellei kuume tuosta nouse?
Mies menee tänään töistä käymään kotona, mutta joutuu samantien lähtemään työreissulle ja poika siis jää yksikseen. Itse pääsen vasta ilta kasilta kotiin.
Työkaverit kuulivat, kun poika soitti minulle ja muka "leikillään" alkoivat nälviä, että kohta tietysti lähden kotiin ja eikö noin ison lapsen jo pitäisi pärjätä ihan yksikseen jos vähän kipeä.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Alle 10-vuotiaan sairaan lapsen kanssa on vielä oikeus jäädä kotiin hoitamaan. Eli jos tuntuu, ettei lapsi pärjää, niin jäisin. Itse ainakin jäisin kuvatussa tilanteessa.

Vierailija

Omat vanhempani olivat kotona vielä kun olin 12 vuotias ja sairaana. Miten ruoanteko onnistuu 9 vuotiaalt kerta noin kauan kotona?

Lähde kotiin...

Vierailija

Mun pojalla kun oli tuo tauti, ei tullut mieleenkään jättää häntä yksin. Siinähän tulee usein tunne ettei saa henkeä ja jos on yksin, niin todella pelottava tilanne.

Vierailija

Kyllä käy lasta sääliksi, kumpikaan vanhempi ei sen vertaa välitä, että hoitaisi itse tai järjestäisi hoitajan sairaana ollessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat