Vierailija

http://.iltalehti.fi/uutiset/2015110520618454_uu.shtml

Mikä näitä nuoria naisia vaivaa? Ö_ö

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jaa, en nyt lähtisi taas yleistämään. En jaksa sitä yleistämistä miestenkään kohdalla, jokainen ihminen ottakoot vastuun omista tekemisistään sukupuolesta riippumatta. Oikeuteen ei esim raahata syyttettyjen penkille kaikkia tämän maan naisia vaan kyseinen nainen saa ihan yksinään vastata tekemisistään.

Naisilla on hitaammat refleksit kuin miehillä ja avaruudellinen hahmottamiskyky huonompi. Tästä syystä naisille sattuu enemmän haavereita.

Periaatteessa miehille on myös mahdollista olla tehokkaampia ja tuottavampia kaikissa töissä, jotka eivät perustu istumiseen ja/tai puhumiseen, koska miesten erilainen kehonkoostumus, pitemmät raajat ja suurempi sydän ja vahvemmat keuhkot mahdollistavat nopeamman siirtymisen paikasta toiseen tai yhtä nopean siirtymisen vähemmällä väsymisellä. Näin ollen mies on siis tehokkaampi siivoojana, kokkina, tarjoilijana, hoitajana ja monissa muissa ammateissa, jossa ripeä toiminta voi olla haluttua.

-Mies 29v + 1v-

Vierailija

Voisikohan kyseessä olla samainen neito joka oli sen mummon yliajanut...? Asuu melko lähellä Lahtea. Olen lukenut tämän tytön facea tänään ja ymmärsin että mahdollisesti veli asuisi Lahdessa... Saas nähdä jos uutisiin tulee uutta tietoa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat