annette

Miehet varsinkin. Mulla tosi pitkät mut haluun nyt lyhyet. Kumpi parempi??

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lyhyet. Helpommat, hienommat, kuohkeemmat, korostaa kasvonpiirteitä ihan eri tavalla kuin pitkät, raikkaamman näköinen koko ihminen.

Vierailija

Jos haluat lyhyet hiukset, niin leikkaa. Tee niinkuin itsestäsi tuntuu parhaimmalta, äläkä ainakaan välitä tuntemattomien miesten mielipiteistä.

Vierailija

Mä ainakin heti kaduin kun menin leikkauttamaan pitkät hiukset lyhyiksi. Rupes heti kaduttamaan. Että kannattaa miettiä tarkkaan ettei sitten rupee vituttamaan jälkikäteen

Vierailija

Toisille sopii pitkät ja toisille lyhyet hiukset. On kiinni monesta asiasta esim. hiusten laadusta, kasvojen muodosta... Mutta jos ap haluat lyhyet hiukset, niin kokeile. Vaihtelu virkistää ja kyllä ne hiukset takaisin kasvaa aikanaan, jos et pidäkään lyhyistä.

Vierailija

Millanen naama sinulla on? Joillekin sopii paremmin lyhyet, kaikille einpitkät tosiaankaan edes sovi, vaikka naiset niin itselleen uskottelevatkin.

Vierailija

Rehellinen totuus on se, että valtaosa miehistä vastaisi tähän että pitkät, tai jos hiukset ovat ohuet, niin vaikkapa long bob. Samaten naisilta kysyttäessä miesten hiuksista valtaosa vastaisi, ettei mielellään kovin pitkät. Mutta ei tämän perusteella kannata omaa tukkamalliaan valita. Kyllä kaikille löytyy aina jostain ihailijoita, niin lyhyttukkaisille naisille kuin pitkälettisille miehillekin. Ja suurimmalle osalle asialla ei parisuhdemarkkinoilla ole mitään valtavan suurta merkitystä, ihannehiusmalli on vain iso plussa toisessa ja ilo silmälle, mutta ei ratkaise mitään rakkaustarinaa. Ehkä nuo asiat vaikuttavat siihen, kenen perään pää kääntyy kadulla, mutta eivät enää tutustuttua. Minäkin tykkään eniten parrattomista tai lyhytsänkisistä miehistä, mutta en jättänyt tai painostanut omaa ukkoani, vaikka tämä jonkin aikaa piti pitempää partaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat