Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Näyttösuunnitelma tekee mut hulluks, auttakaa jos osaatte yhtään

Vierailija

Kun tässä on näitä kohtia esim

Tutkinnon suorittaja osaa:

- havainnoi muuttuvaa ympäristöään ja toimii aktiivisesti ja ennakoiden välttämällä ja/tai poistamalla vaaratekijät.

Miten osoitat saamisesi? Mitä teet? Miten teet?

No mitä nyt tuohonkin voi vastata? muutaku että havainnoin ympäristöä aktiivisesti ennakoin ja poistan mahdolliset vaaratekijät.

Kun ei tähän kuitenkaan oo tarkoitus kirjoittaa mitään 10sivun esseetä päiväkodin vaaratekijöistä. 1-2lauseella kun tuo pitäis saada perusteltua opettajan mukaan.

vai olenko mä nyt jotenkin idiootti kun en käsitä...

Kommentit (10)

Vierailija

Tuli mikä tuli.. mutta jos kerta sen tiedät hylätyksi tulevan varmaan osaat hiukan neuvoa oikeille raiteille?

Vierailija

eipä tässä auta muu kuin luovuttaa sitten. kuinka saatoinkaan olla niin idiootti että edes luulin pystyväni tähän.

Vierailija

Jos vaikka miettisit aluksi sitä että kun istut jossain tilassa valvomassa niitä kakaroita niin mihin kiinnität huomiota?

Tai jos liikut kakaroiden kanssa kaupungilla niin mitäs sitten?

Tai ulkona valvot pihalla niin mihin kiinnität huomiota.

Tai jotain, en tiedä mutta tuossa kait yritetään selvittää että oletko koskaan tehnyt mitään tuonkaltaista ja oletko oppinut mihin siellä kannattaa kiinnittää huomiota.

Vierailija

Tuossahan on niin hirveän monta asiaa mihin pitää kiinnittää huomiota että en kyllä käsitä että miten on tarkoitus selventää asiaa muutamalla lauseella.

sisällä ei juosta. sohvalla ei hypitä. pihalle kuljetaan rauhallisesti jonossa jottei kukaan kompuroi portaissa(mikäli sellaiset on). Pihalla pysytään aidatun alueen sisällä. Kiipeilytelineessä on vain ne jotka ikätasonsa mukaan osaa siellä olla. keinujen edessä ei leikitä jne.

ap

Vierailija

Tämä ei ole vastaus kysymyksiisi, mutta itse päiväkodissa työskentelevänä pidän tärkeänä taitona sitä, että henkilöllä on "tiettyä silmää". Tilannetta on jatkuvasti havainnoitava, silmillä, korvilla, vaikka tekisit samalla jotain muuta, sinun täytyy olla tietoinen ympärillä tapahtuvasta. Osaat huomata, koska esimerkiksi joku leikki on hyvä lopettaa tai siihen täytyy puuttua. Miten toimit jossain vaaratilanteessa, esim. jos lapsi juoksee keppi kädessä vihaisena toista lasta kiinni tai jos lapsi juoksee sisällä sakset kädessä. Ei kannata luovuttaa, on näistä muutkin selvinneet :D

Vierailija

Minä niin tunnen sun tuskan! Näyttösuunnitelmien teko oli mulle vaikeinta mitä opiskeluissa eteen tuli... Valitettavasti en osaa auttaa kun eri alalle näyttöni tein mutta tsemppiä! Pyydä apua kavereilta ja ennen kaikkea ohjaavalta opettajalta.

T: 5 näyttöä vuodessa-painajainen

Vierailija

Esimerkiksi voit pohtia vastauksessasi seuraavia asioita:

Varmistat että ympäristö on turvallinen, lelut, mahdollinen liikenne , kiipeilytelineet, turvalliset leikit, jne. ettei laita mitään myrkyllistä suuhunsa kuten koriestepensaiden marjat. Ohjattu toiminta yhteisen leikin merkeissä aina hyvä koska jokainen saa osallistua ja ryhmä pysyy koossa. Keltaiset turvaliivit aina jokaisella jos on mentävä ryhmässä esimerkiksi retkelle.

Ei se sen kummempaa ole.

Vierailija

Kirjoitat:

Päiväkodin lapset ovat pihalla taas, niinkuin minäkin.

Päivä on kauniimpi kuin aikoihin - miksi itkisin?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat