Vierailija

Mitä oireita ollut keuhkoputketulehduksessa? Onko näkynyt tulehdusarvoissa?

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (7)

Vierailija

Joo tulehdus arvot on koholla. Flunssan oireet vahvempina. Ei jaksa tehdä mitään raskas pää kurkku kipee kuume yskä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
keuhko

Oireet keuhkoputken tulehduksessa itsellani oli:

kurkku kipea, kuumetta, yskiminen/nauraminen sattui ihan perhanasti keuhkojen alueella, eli sita piti yrittaa valttaa, tosin vaikeaa oli.

Vierailija

Hengittäminen sattuu (kyljet ja selkä kipeänä), lihakset kipeenä, yskittää, kurkkuun koskee, limaa erittyy ihan pirusti, nenä tukossa, päähän koskee, on kuumetta, ei jaksa tehdä mitään. Jossain vaiheessa hengitys rupee korisemaan. Raitis ilma (varsinkin kylmä) tekee pahaa.
Tulehdusarvot koholla.

Vierailija

Minulta ei edes otettu crp, vain röntgen jonka jälkeen sain mennä toimenpidehuoneeseen hengittämään happea ja jitain avaavaa lääkettä. Kuumetta melkein 40astetta ja niin kamala yskä että meinasin tukehtua koska joka kerta kun hengitin sisään aloin yskiä niin että melkein pylrryin.
Lievempiä oireita oli ollut ehkä viikon, limainen yskä ja pientä krohinaa kun hengitin.

Vierailija

Hengitys rohisee ja vinkuu, todella räkäinen yskä, hengittäminen ja varsinkin yskiminen sattuu kylkiin ja rintakehään, hengitys vaikeaa ja joskus on tullut vertakin rään mukana. Kokemusta niin bakteeri- että virusperäisistä keuhkoputkentulehduksista... Monesti vielä samaan aikaan poskiontelon tulehdus, jess!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla