Vierailija

Ranne on ihan paskana, mitään sillä ei voi tehdä. Kissan ruokapussin avaus ilman saksia ei onnistu, puhumattakaan kahvipaketista, joka on vietävä autotalliin viilapenkkiin ja avattava pihdeillä siellä..

Työhistoriaa on takana noin 30v, mutta nykyiseillä työnantajalla vain puoli vuotta.

Työhistoriaani kuuluu sairaslomaa yhteensä noin vuosi, josta puoli vuotta menee  työtapaturman piikkiin. Koskaan en ole minkään nuhan tai vastaavan takia ole lomaa pyytänyt. Kerrankin menin lekurin puheille, kun olo oli vähän huono, joten kuume mitattiin, jolloin  lääkäri totesi, että oikesti sinun ei pitäis enää kävellä, kun  mittari näytti 40,3.

Tuleekohan lopputili, jos lekurilla käyn, kun arvatenkin viikko saikkua on tarjolla?

Itse en sitä saikkua niin kaipaisi, vaan mukavampi olisi saada käsi kuntoon.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
aloittaja

Vierailija kirjoitti:

Mitä työtä teet? Etkö tarvitse käsiäsi työnteossa? Totta kai lääkäriin. Oletko loukannut kätesi?

Teen metallihommia, tarkemmin kärkisorvilla. jossa kappale kiinnitetään T-mallisella avaimella, jossa siis molemmista avaimen sakaroista väännetään kpl kiinni, mutta kun tuo vasen käsi ei oikein toimi, niin vähän hirvittää, kun parhaillaan kappaleet painaa 300 kiloa..

300 kiloa ja 300 kierrosta minuutissa syliin ei kuulosta hyvältä..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Onko päässäkin jotain vikaa, kun näin älyttömän tyhmiä kyselet?

Eipä ole terveen papereita esittää, joten en osaa vastata..

Sulla varmaan ne  terveen paperit on..

Vierailija

Kyllä on taas kypärästä. Mikä kumma siinä on, että oikeasti sairas ei voi hakeutua sairauslomalle? Onko ylpeyden aihe rehkiä siellä sairaana, ja vaarantaa oma terveys ja mahdollisesti muiden? Sitten on toinen ääripää, nämä ketkä täällä kyselee että haenko saikkua kun on kuumetta 37,1 ja normaalilämpö on 36,5. 

Ap, kuvaat itse millainen työturvallisuusriskikin tuossa on. Luuletko saavasi kirkkaamman kruunun sillä, että jatkat hommiasi siinä sairausloman pelossa? Mulla oli kerran työkaveri, joka kertoi olleensa edellisessä työpaikassaan 3,5 vuotta. Hän oli sitten kertomansa mukaan pyytänyt työtodistukseen merkinnän, että oli koko aikana ollut sairauslomalla vain 18 pv. Työelämä on mennyt ihan mahdottomaksi. Mielestäni asia on niin, että jos on sairas ja työkyvytön niin sitten on. Siitä ei saa rangaista. Ei myöskään ole mikään kunnia-asia, jos sairauslomia ei ole. Silloin ihminen vain on onnekas, kun on pysynyt terveenä ja työkykyisenä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat