Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itse en ole ikinä äänestänyt demareita (vaan eniten kokoomusta, joskus keskustaa, kerran vihreitä).

Seuraavaksi varmaan äänestän... sen verran on nyt kokoomus ja keskusta ETENKIN pilanneet itsensä. Romuttamassa täysin pohjoismaista hyvinvointivaltion mallia.

Itsekin kannatan kyllä yksilön vastuuta itsestään, opiskelua, työn tekoa jne. ... itse ja mieheni olemme opiskelulla ja työnteolla nostaneet itsemme hyvään keskiluokkaan tosi köyhistä nolla-lähtökohdista, ja olemme tosi ahkeria ja sitoutuneita työntekijöitä. Työttömyyshetkinä olemme hakeneet ahkerasti uutta työtä ja saaneet pian.

Mutta nämä hallituksen toimenpiteet on ihan absurdeja, ja ylipäänsä tavat joilla Suomea nyt yritetään muuttaa. Pelkään että 5-10 v. päästä meillä on monia ongelmia edessä joita emme osaa nyt edes ajatella. Koska ne yhteiskunnat, joihin verrataan (esim. joo levitetään propaganda-videoita esim. Amerikasta kun ei sielläkään saa sairas-ajan palkkaa, tai verrataan Saksaan jne.), eivät ole samanlaisia kulttuureita kuin Suomi!

Täällä ei ole kolmas sektori niin vahva - vähäosaisia hyvin vähän autetaan muutoin kuin verovaroilla kustannetuin palveluin, ja emme ole tottuneet siihen että annamme jatkuvasti lahjoituksia, teemme vapaaehtoistyötä jne.

Tai emme ole tottuneet koulumaksuihin.

Meillä ei ole kotiäitejä (palkkataso ei riitä siihen, että toinen voisi olla kotona tai osa-aikatyössä).

Ei ole yleistä että isovanhemmat hoitavat lapsenlapsiaan.

Tämä koko yhteiskunta toimii ihan eri tavalla kuin jossain muussa maassa, eikä näin ollen voi sitä jollain hallituksen päätöksillä alkaa muuttamaan; se vaatisi täydellisen rakenteellisen ja asenteellisen muutoksen, ja ihmisille pitäisi kommunikoida mikä on se ajatus "miten meidän kuuluu elää".

Kommentit (3)

Vierailija

demarien myötä tervetuloa kaikki Suomeen. Demarien myötä äänestetään omia esityksiä nurin. Demarit haluavat EU:sta liittovaltion eli koko päätösvalta ja rah-asiat pois Suomesta.

a riine esitti rikkaiden armon antoa jos kertovat Suomeen piilotetut varansa.

liittojen valtaa lisätään ja päätöksiä vaikeutetaan eli ulkomaiset yritykset eivät tule Suomeen.

velkaa otetettaisiin lisää ja lapsemme kysyvät miksi?

ei enää koskaa demareita hallitukseen. Ja demarien ja liittojen on erottavat toisistaan. Liitot tekee  ja maksaa demarien vaalitouhut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niin no, on tosiaan syitä miksen ole äänestänyt ikinä demareita.

Nyt vaan ei löydy enää yhtään puoluetta jota voisin oikeastaan äänestää.

Itse asiassa, oli virhe että joku uskovaistaustainen Sipilä pääsi noin korkeaan arvoon, koska väkisin hänen henk.koht. elämänsä, ns. "arvot" vaikuttaa.

Nythän koko ajan tarjotaan vaan keppiä. Se oli silloin Egyptin pyramidien rakentamisen aikaan, kun tehtiin kaikki orjatyövoimalla ja jos ei tehnyt, sait ruoskaa. Siihenkö nyt ollaan menossa takaisin? Kun jo pitään sivistysmallissa ollut vallalla koulukunta jonka mukaan motivointi ja myönteinen palaute, rohkaiseminen, auttaa ihmisiä omaehtoisesti parantamaan tuloksia ja menemään eteenpäin.

Ainakin mulla on fiilis että semmoista just kovaa vauhtia ajetaan alas.

ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat