törkeää, joukkokiusaamisesta tuomio

Vierailija

Eräät miehet joukkoraiskasivat törkeästi 14-vuotiaan – yksi selvisi yhdyskuntapalvelulla!

Tyttö meni niin rikki, että halusi tehdä itsemurhan.

30.7. kolme miestä ahdisteli tyttöä paikallisjunassa, ennen kuin he käyttivät tyttöä seksuaalisesti hyväksi maatalossa ja asunnossa.

Teon aikana tyttöä raiskattiin lukuisia kertoja peräaukkoon ja suuhun ilman kondomia.

Ensimmäisen, junassa tapahtuneen raiskauksen jälkeen tyttö vietiin aseman läheiseen hylättyyn farmirakennukseen, jossa häntä raiskattiin. Sen jälkeen tyttö raiskattiin farmin pihalla, nurmikolla.

Toistuvien suu- ja peräaukkoraiskausten jälkeen tyttö pakotettiin polttamaan kannabista. Farmin jälkeen tyttö kuljetettiin asuntoon, missä raiskaaminen jatkui ja tytölle juotettiin alkoholia. Tyttö sanoi miehille toistuvasti ‘ei’, mutta he eivät välittäneet siitä.

Raporttien mukaan hyväksikäyttö oli tytölle niin hirveä kokemus, että hän ilmaisi halunsa tappaa itsensä päästäkseen kärsimyksestä. Miehet päästivät hänet lähtemään lukuisten raiskausten jälkeen vasta seuraavana päivänä, jolloin tyttö pääsi kertomaan poliisille raiskauksista ja hänet kuljetettiin raiskausuhrien kriisikeskukseen.

Tytölle aiheutui törkeästi raiskauksesta vakavia psykologisia ongelmia. Hän ei kyennyt käymään koulua vuoteen.

Tuomiot olivat 17kk, 10kk ja 344 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Naissyyttäjä katsoi, ettei raiskauksesta ole tarpeeksi todisteita, ja miehet tuomittiin “seksuaalisesta kontaktista alle 16-vuotiaan kanssa”, mistä tuomio on kevyempi, kuin joukkoraiskauksesta, josta maksimituomio on 21 vuotta vankeutta.

Meniköhän nyt ihan oikein niinku omasta mielestänne? 

Kommentit (13)

Vierailija

Mun mielestä tuollaisista raiskauksista pitäisi antaa elinkautinen. Rikotaan toisen elämä täysin törkeästi ja välinpitämättömästi. Tuntikausia ja kymmeniä kertoja raiskattu. 

Tässä ei ole kyse mistään etnisyydestä vaan tekipä sen kuka tahansa. 

Vierailija

Tämä on täysin sairas maa kun tuollaista voi tehdä saamatta oikeastaan mitään rangaistusta, nuo on tekoon nähden kuin pyllistya raiskatulle. Kiroiluttaa ja raivostuttaa niin paljon. Vihaan tämän maan nössöjä päättäjiä ja tuomareita niin paljon kun eivät uskalla antaa kunnon rangaistuksia ja muuta lakia niin että tuosta elinkautinen olis ainoa mahdollinen tuomio. Ja nuo paskakasa, kusipää raiskarit... En edes sano mitä niistä ajattelen, saattaisi tulla syytteitä perään.

Vierailija

Kun kirjoitetaan ulkomaanuutisesta niin olisi reilua heti kertoa että kyseessä on ulkomaanuutinen ja ulkomaan lait. Siksi linkki aina mukaan jo aloitusviestiin.

Suomessa Suomen/EU:n lait ja käytännöt, Norjassa Norjan lait ja käytännöt.

Vierailija

Jalkapuut käyttöön. Viikko voisi olla sopiva aika. Voisi käydä sylkemässä päälle ja tunkemassa vaikka keppiä suuhun. Sen jälkeen munat kuppiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat