Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä mieltä että perheestä vain kaksi lasta kerrallaan pääsee matkalle?

Vierailija

Itselläni on todella huono omatunto tästä. En tiedä teenkö oikein. Ollaan matkusteltu aina lapsen synttäripäivän aikoihin ja lapsi saanut lahjaksi matkan äidin ja isän ja vauvan kanssa jonnekin. Meillä neljä lasta ja yleensä koko perheen kesken reissattu vain hiihtolomalla ja kesällä. Onko tää teidän mielestä oikein että kaksi lasta joutuu vuoronperään "joutuu" mummolaan muutamaksi päiväksi? Jos me lähdettäis matkalle aina koko perheenä se vähenis huomattavasti. 

Kommentit (13)

Vierailija

Jos jokainen lapsi pääsee reissuun yhtä usein, niin ei tuossa ole mitään epäreilua. Ihan hyvä systeemi, jos ei ole mahdollista matkustaa koko perhe yhdessä.

Vierailija

Meilläkin nelilapsinen perhe ja monia tuontapaisia järjestelyitä. Elämä ei voi olla aina samanlainen jokaiselle, mutta kun yritätte pitää sen yhdenvertaisena, lapset kyllä oppivat ja ymmärtävät.

Vierailija

kuulostaa todella kummalliselta. Kyllähän tuo lapsissa kateutta herättää, kuka pääsi käymään missäkin ja mitä reissussa tehtiin, vaikka kaikilla sama määrä matkoja olisikin. Onko tämä joku uusperhekuvio, muuten en ymmärrä?

Ehdottomasti kaikki mukaan reissuun. Jos ei ole koko porukalla varaa matkustaa, niin sitten on tehty liikaa lapsia. 

Kaikkea ei voi saada, elämä on valintoja.

Vierailija

Jos pystytte pitämään homman täysin tasapuolisena, sitten se on ok. Sitäpaitsi tuolla tavalla jokainen lapsi saa ikioman hetken rauhassa vanhempien kanssa (+vauva), jos teillä on noin iso perhe, yksilöllistä huomiota ei muuten välttämättä saa kovin usein.

Vierailija

No olen itse nelilapsisesta perheestä ja olisi tuntunut pahalta järjestely. En olisi halunnut mummolaan hoitoon muutenkaan vaikkei mummossa mitään vikaa ollut. Meitä lähensi matkat ja reissut. Rantalomilla käytiin vasta yläasteikäisinä, mutta ruotsin, norjan reissuja autolla sillon tällön. Miksette lähde koko porukka? Musta kuulostaa tosi oudolta.

Vierailija

Lapsista on paljon mukavempi reissata porukalla harvemmin kuin useammin mutta yksin. Mulla tuli myös ikävä omia sisaruksia jos ei nähty. Ei kovin hyvä siis.

Vierailija

Olipa sekavasti kirjoitettu. Lapsi ja vauva pääsee reissuun ja neljä lasta, eli vauva pääsee aina reissuun ja yks kolmesta isommasta lapsesta....ko??

Vierailija

Noh, kuitenkin pari kertaa vuodessa koko perhe matkustaa yhdessä. Jos lapset siis viihtyy mummolassa, en olisi turhaan huolissani näistä synttärikeikoista. Jossain vaiheessa ei kuitenkaan kai kuopus ole aina automaattisesti mukana?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat