Säälittääkö ketään av-mammaa

Vierailija

tuon Bieberin sekoilut? Saanut liian paljon liian nuorena kai. Kun vertaa siihen, miten tyylikkäästi meidän omat "piiperit" eli Robin ja Isac hoitavat hommat niin ei voi kuin ihmetellä tämän sinänsä ihan hyvän laulajan elämänhallintaa. Eikös Justinilla ole rakastavaa perhettä tukenaan vai miksi hän sekoilee tuon tuostakin?

Kommentit (7)

Vierailija

Ei säälitä, päinvastoin. Monet lapsitähdet sekoavat jossain vaiheessa ainakin väliaikaisesti. Jotkut ovat tietysti vain kusipäitä.

Vierailija

Noin "ylös" kun pääsee ja on tottunut että kaikki pyörii ympärillä niin on vaikea hahmottaa miten maailma oikeasti pyörii. Ei osaa hamottaa monenko ihmisen panosta ( ja monellekko fanille tuo on ollut once in lifetime kokemus) on vaatinut esim keikka, jonka hän päättää äkkipikaisena lopettaa melkein ennen kuin se on alkanutkaan.

Vierailija

On kai sillä Justinilla perhettä, mutta lapsuus ollut risainen, eronneet vanhemmat, joilla ollut ongelmia ja köyhyyttä. Sitä en tiedä mikä tämän taustan osuus on hänen ongelmissaan vai onko ihan vaan maine ja raha tehnyt tuhojaan pääkopalle.

Vierailija

Täällä AV-mamma kommentoi, että Piipertäjä on ihan täysi kusipää eikä säälitä minua ollenkaan, vituttaa vain. Toivottavasti menestys loppuu mahdollisimman pian, siitä tosin ei ole pelkoa, koska pikkutytöt tykkää Justinista kun se on niin söpö ja komea ja iiik.

Terveisin Naispelko22

Vierailija

Piipertäjän taustavoimat, suosio ja omaisuus on myös vähän toista luokkaa kuin meidän Robinin tai Benjamin. En tiedä minkälaiset kuviot viihdebisneksessä oikeasti on, mutta luulisin, että meillä kaikki on maanläheisempää kuin esim. Jenkeissä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat