Miten Vattenfallista pääsee eroon!?

Vierailija

Irtisanoin sähkösopimukseni, koska olemme mieheni kanssa muuttamassa yhteen ja hänellä on jo sähkösoppari kämppään. Kuitenkin Vattenfallilta tuli UUSI sähkösoppari, joka jatkuu siitä, mihin tämän nykyisen irtisanoin. Mitä ihmettä! Jos irtisanon sopimuksen, niin eikö se ole sillä selvä!?

Kommentit (6)

Vierailija

Voisko sinne soittaa ja selvittää asiaa? Asuntoonhan tulee kuitenkin jäämään joku sähkösoppari päälle vaikka muutatkin pois niin voipi olla ihan vain virheessä tullut sinun nimelläsi vaikka tarkoitus oli mennä asunnon vuokraajalle. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Asuntoonhan tulee kuitenkin jäämään joku sähkösoppari päälle vaikka muutatkin pois niin voipi olla ihan vain virheessä tullut sinun nimelläsi vaikka tarkoitus oli mennä asunnon vuokraajalle. 

Ei sinne mitään sopimusta jää automaattisesti, jos ap irtisanoo omansa eikä esim. vuokranantaja tee uutta. Sähköt katkaistaan, jos kenelläkään ei ole asuntoon voimassaolevaa sopimusta.

Vierailija

Onpahan kummallinen käytäntö firmalla kuitenkin! Että kun soppari irtisanotaan, niin lähetetään uusi automaattisesti. Lähetin Vattenfallille viestiä, että sopimus päättyy 30.11. PISTE. Jos ongelmia vielä tulee, otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat