Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voisitko seurustella hyysärin kanssa?

Vierailija

Minä en!

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Mielummin hyysärin kuin rasistin kanssa, vaikken kumpaankaan ääripäähän kuulukaan.

PS. Ap taisi vetää herneet nekkuun kun toisessa niin harva suostuisi seurustelemaan rasistin kanssa :D

Aadolf

Rasistina ja natsina luonnollisestikaan en voisi hyysärin kanssa seurustella. Mistä löytyis joku ihana rasisti naikkonen? 

Vierailija

Voisin ja haluaisin, jos ei tuota perhettä ja ikääkin jo olisi.

Ovat vielä niin ihanan lapsenuskoisia ja henkisesti vielä koskemattomia. Aitoja ihmisiä, joita maailma ei ole vielä pakottanut luopumaan unelmistaan. Juuri sellaisia herttaisia maailmanpelastajia  joista aikanaan nuorena miehenä uneksin.

Olisin miehenä valmis suojelemaan tällaista ihanuutta maailman kauheuksilta. (vastustan siis hallitsematonta maahanmuuttopolitiikkaa ja kaikkien rasististenkin kulttuurien hyväksymistä).

Hyvällä asuinalueella voi vielä Suomessakin elää lähes eristettynä tietämättä, mitä voi olla aidan oisella puolella. Sen puolesta kannattaa jo tehdä töitä.

Vierailija

Todella väsyttävää että tämä rasisti vs hyysäri on suomessa keskustelun taso. Mutta eipä siinä ole mitään ihmeellistä, ainoastaan idioottimaisella keskustelulla voidaan perustella miljardien menoerää ihmisille jotka eivät edes ole hädässä. (Todistakaa että olen väärässä, ai ette voi? Yllätys...)

Vierailija

En! Miehen pitää ampua, lyödä, pierrä ja ryypätä sekä vihata ulkomaalaisia, herroja, homoja, ruotsinkielisiä ja melkein kaikkia muitakin.

Vierailija

Valitettavasti en, koska heidän maailmankuva on niin lapsellinen ja naiivi, en kestäisi kuunnella niitä juttuja, rupeaisi jossain vaiheessa lähinnä vituttamaan. On eri asia olla myötätuntoinen ihmisiä kohtaan kuin sinisilmäinen tollo jonka typeryyttä ja sinisilmäisyyttä lähinnä käytetään härskisti hyväksi.

Jonkinlainen realistinen käsitys pitäisi ihmisellä olla maailmasta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat