Veikkauksia: kuinka kauan MOT-dokumentin innoittamana kasvissyöjiksi ryhtyneiden ruokavalioinnostus kestää?

Vierailija

Itse annan korkeintaan kaksi kuukautta, sitten alkaa liha taas maistua.

Kommentit (6)

Vierailija

Ei kauaa, ja jos se on tyylistä että pitää liha jotenkin "korvata", se on jo lähtökohtaisesti väärä ajattelutapa. Kasvissyönti on elämäntapa, ei mikään dieetti. 

_kasvissyöjä vuodesta -96.

Vierailija

Joka vuosi näihin aikoihin tulee videokuvaa sikaloista ja kauhistellaan, kun ihminen aikoo syödä kinkkua. Oikeutta eläimille -porukka pelottelee eläimiä, kanniskelee salakameroita ja tekee kaikenlaista pientä jäynää saadakseen lavastettua materiaalia ihmisten itkettäväksi. Ainoa, mitä ovat saaneet aikaan, on navetoiden ja sikaloiden omat kameravalvonnat, joiden ansiosta porukkaa on napattu kiinni. Oikeuteen jutut ei mene, ne kuvaajat maksaa mieluummin kuin päätyy raastupaan.

Vierailija

Jos se on järkytyksestä johtuva hurahdus, ennuste on huono. Jos se on vahvistus jo harkitulle siirtymiselle kasvisruokaan, ennuste on hyvä. Toivottavasti jälkimmäisiä on paljon.

Vierailija

Musta on outoa, että lihansyönti pitää lopettaa. Se ei varmaan kaikilla kestä. Mutta vähentäminen on helppoa, ja se on ainakin omassa tuttavapiirissä ollut kestävä trendi.

Vierailija

Osa siirtyy kana-kala ruokavalioon. Seuraavaksi videomateriaalia kanaloista ja lopulta kalakasvattamoilta. Loppuhuipennukseksi itkevän porkkanan kasvutarina.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat