Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ulkomaanelävät! Käyttekö te joka päivä kaupassa?

Vierailija

Me ollaan kolme viikkoa Ranskassa lomalla ja ollaan jo viikon jälkeen aivan kypsiä näihin ruokakauppojen pakkausalueisiin. Joita ei siis ole.

Ollaan käyty Carrefourissa, Lidlissä, Aldissa, Casinossa ja Monoprixissä ja kaikissa se kassan jälkeinen pakkausalue on kauppakassin kokoinen pikkupläntti. Ollaan jotenkin onnistuttu pakkaamaan ja ojentamaan ostoksia hyvässä rytmissä, kun ollaan käyty koko perhe yhdessä kaupassa. Lapset lappaavat ostoksia hihnalle ja me miehen kanssa kamalassa hädässä pakkausalueella yritetään heittää ostoksia kasseihin, etteivät

ne kasaannu. 

Käyttekö te ulkomaanelävät siis joka päivä kaupassa, ettei ostettavaa kerry paljoa vai menettekö aina hirveällä lössillä yhdessä kauppaan?

Meillekin kertyi paljon ostettavaa alkuun, kun piti vuokrakämppään hankkia kaikki vessapaperista ja suolasta lähtien.

Kommentit (8)

Vierailija

En käy. Meillä on pakkaajat ja kärryyn saa nopeasti isot tavarat. Kärryillä biilille ja kotiin, aika helppoa! Myyjä kyllä odottaa jos alkaa tavarat tippua maahan.:)

Vierailija

Täällä missä minä asun tuo Aldi on juuri tuollainen. Nostan vain tavarat takaisin kärryyn ja pakkaan sitten kun olen maksanut.

Muissa ruokakaupoissa kassat onneksi pakkaa tavarat, niin pääsee helpolla.

Vierailija

Meillä briteissä ainakin on isot market ja niissä on kunnon pakkausalue (mutta sitä jakajaa ei ole, mikä toki vähän hidastaa).

Vierailija

Kassoilla on yleensä pakkaajat. Pikkukaupoissa kassalla olevakin voi pakata tavaroita sitä mukaa kun lyö kassaan. Eri maissa eri tavat.

Muistatteko vielä ne Lidlin kassat, joissa oli minikokoinen alue pakattaville? Suomalaiset ei oppineet käyttämään ja kassat vaihdettiin... Me ollaan täällä aika jääräpäitä.

Vierailija

Kerran viikossa  kayn ruokakaupassa, pakkaaja pakkaa ja lastaa karryyn ja tulee tarvittaessa lastaamaan autoon. Ei minulla ainakaan ole aikaa joka paiva kayda kaupassa. Nain USAssa.

Vierailija

Minä pakkaan aina tavarat kasseihin sitä mukaa kun kassa ne saa luettua. Näin teen myös Suomessa, että kun maksun aika tulee, mulla on jo ostokset pakattuna muovikasseihin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat