Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä broileri/kanatuotteesta teette esim kanapastan?

Vierailija
29.10.2015 |

Ennen käytin aika usein Kariniemen marinoituja suikaleita, mutta nyt viimeiseen pariin vuoteen en ole saanut niitä alas, pitää ostaa fileitä ja suikaloida ja maustaa itse. Välillä tökkii sekin, oma hommansa siinäkin, suikaloida, maustaa, paistaa jne.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
29.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rainbown maustamattomat fileesuikaleet

Vierailija
2/4 |
29.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ne maustu siinä kanapastassa muutenkin? Mielestäni valmiissa suikaleissa ja itsepilkotuissa fileissä ei ole muuta eroa kuin pilkkomisen vaiva. Itse ostan siis fileitä ja pilkon ne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
29.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kans käytän ehdottomasti maustamatonta broiskun lihaa. Ite maustan sit curryllä, paprikalla, valkosipulilla ja vähän heitän sekaan viel persilja- tai ruohosipulisilppua.

Vierailija
4/4 |
29.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanaruoat teen tietenkin kanasta. Se maistuu kanalta, toisin kuin broileri, joka ilman maustamista ei maistu miltään. Tarjosin kerran turkulaiselle serkulleni kanapastaa ja hän kommentoi, että "täsä kanas o joku sukkela maku". Vastasin, että sen on kanan maku, mihin hän vastasi "emmää kummiska tykkä".