Mistä broileri/kanatuotteesta teette esim kanapastan?

Vierailija

Ennen käytin aika usein Kariniemen marinoituja suikaleita, mutta nyt viimeiseen pariin vuoteen en ole saanut niitä alas, pitää ostaa fileitä ja suikaloida ja maustaa itse. Välillä tökkii sekin, oma hommansa siinäkin, suikaloida, maustaa, paistaa jne.

Kommentit (4)

Vierailija

Eikö ne maustu siinä kanapastassa muutenkin? Mielestäni valmiissa suikaleissa ja itsepilkotuissa fileissä ei ole muuta eroa kuin pilkkomisen vaiva. Itse ostan siis fileitä ja pilkon ne.

Vierailija

Mä kans käytän ehdottomasti maustamatonta broiskun lihaa. Ite maustan sit curryllä, paprikalla, valkosipulilla ja vähän heitän sekaan viel persilja- tai ruohosipulisilppua.

Vierailija

Kanaruoat teen tietenkin kanasta. Se maistuu kanalta, toisin kuin broileri, joka ilman maustamista ei maistu miltään. Tarjosin kerran turkulaiselle serkulleni kanapastaa ja hän kommentoi, että "täsä kanas o joku sukkela maku". Vastasin, että sen on kanan maku, mihin hän vastasi "emmää kummiska tykkä".

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat