Helsinki-Vantaan Lentoasema ja autot

Vierailija

Miksi Helsinki-Vantaalla syrjitään yksityisautoja? Joka puolella on ajokielto ja parkkikielto merkkejä. Mitä järkeä on pakottaa kentältä ihmisiä hakevia lyhytaikaisparkkipaikoille muuta kuin rahankeruu? Ymmärrän että Suomessa vihataan autoja ja kerätään rahaa kaikesta. Minä kuitenkin menen aina lentoasemalle omalla autolla vaikka se tehtäisiin kuinka vaikeaksi. 

Kommentit (12)

Vierailija

Nyt kun on junayhteys, niin mielestäni hyvä ratkaisu olisi järjestää joku iso ja ilmainen ulkopysäköintikenttä jonkin läheisen aseman viereen, josta matkustajat pääsisivät junalla lentoasemalle.

Vierailija

No jätä se auto kauemmaksi, vaikka huoltoaseman pihaan, jos et halua maksaa! Minusta on hyvä, että siinä on maksullinen lyhytaikainen parkki. Jos se ei maksaisi, se olisi aina ihan täynnä. Me jätetään oma auto parkkitaloon aina matkan ajaksi. Joskus harvoin mies tulee hakemaan, jos ei ole ollut reissussa mukana.

Vierailija

Siellä olisi ihan hitonmoinen kaaos noilla lyhytaikaparkeilla jos parkit olisivat ilmaisia. Maksullisuus hillitsee liiallisen autokannan ryntäystä lentokentälle.

Vierailija

Maailman vilkkaimmillakin lentokentillä pääsee ovien eteen jättämään ja hakemaan matkustajia. Miksi ei onnistu maalaiskentällä kuten Helsinki-Vantaa? 

Vierailija

Taitaa olla autoviha ja rahankeruu pääsyynä kun taas vaikeutetaan ihmisien elämää. Suomi on heittänyt jo kaiken hukkaan ja lähtenyt loppumattomalle ihmisten kyykyttämislinjalle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Siellä olisi ihan hitonmoinen kaaos noilla lyhytaikaparkeilla jos parkit olisivat ilmaisia. Maksullisuus hillitsee liiallisen autokannan ryntäystä lentokentälle.

Miten niin olisi kaaos, jos olisi maksuton 30 min? Enemmän sieltä rahaa kertyisi, jos siitä eteenpäin pitäisi maksaa 10 e/h parkkiajan alusta alkaen.

Vierailija

Rahastuksen makua on ilmassa. Ei missään missä olen käynyt ole näin surkeasti järjestetty liikennejärjestelyjä. Eli Helsinki Vantaalla täytyy maksaa euron 10 minuuttia että saa raahata laukkuja ovelta autolle kymmenen asteen pakkasessa eikä niinkuin missä tahansa muualla että voi hakea oven edestä. Surkeaa toimintaa.

Vierailija

Etenkin terminaali ykkösessä on ankeat järjestelyt. Kakkosessa voi mennä sentään lähtöihin hakemaan ihmisiä mutta ykkösessä sakkoa tulee jos uskaltaa pysähtyä missään. Ei mitään järkeä. Suomessa muutenkin harrastetaan yltiöpäisyyttä vaikka porukkaa on niin vähän. 

Vierailija

Puhutaanko nyt samasta lentoasemasta? Lennän paljon ja mies aina autolla vie ja hakee eikä koskaan maksa mitään. Hakiessa pitää ajaa pikapysäköintialueelle ja ottaa lippu, mutta 10 minuutin sisään jos ajaa ulos niin on ilmainen. Siinä ajassa ehtii hyvin napata tulijan kyytiin. Hyvin toimii aina.

Vierailija

Ihan kuin se parkkipaikka maa olisi ilmaista. Jos hinta lopettaa autoilijat, niin varmasti hinnat laskee. Nyt siellä on varmasti kauhun tasapaino. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat